Obavijesti

Sport

Komentari 39

HNS potvrdio: Stipe Perica je prijavljen Disciplinskoj komisiji

HNS potvrdio: Stipe Perica je prijavljen Disciplinskoj komisiji
1

Stipe Perica prijavljen je Disciplinskoj komisiji Hrvatskog nogometnog saveza zbog, kako u HNS-u šturo kažu, neprimjerenog ponašanja. O čemu je točno riječ u HNS-u nisu otkrili...

VIDEO

Mladi nogometaš i napadač Udinesea Stipe Perica (21) prijavljen je Disciplinskoj komisiji Hrvatskog nogometnog saveza zbog, kako u HNS-u kažu, 'neprimjerenog ponašanja'.

- Da, prijavljen je zbog neprimjerenog ponašanja tijekom reprezentativnog okupljanja. Više o tome mogu reći tek kada završi sam postupak - rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak za Goal.

Nije Pacak objasnio o čemu se točno radi niti kakva kazna prijeti mladom Perici. Podsjećamo Stipe se u intervjuu za 24sata prije nešto manje od dva mjeseca dotaknuo neorganiziranosti HNS-a tijekom kvalifikacijskih utakmica mlade reprezentacije, no njegove izjave za 24sata navodno nisu razlog disciplinskog postupka.

- Krucijalna je bila utakmica s Gruzijom u gostima. Nije alibi, ali put u Gruziju bio je organizacijska katastrofa. Nismo ništa jeli, sat i pol smo se vozili autobusom na svaki trening i utakmicu, a 15 igrača se vratilo s puta otrovano hranom - rekao je Perica tada te dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ozbiljan savez to sebi ne bi smio dozvoliti. Svi mi dolazimo i igramo na svoju odgovornost, a vratili smo se u klubove bolesni ili ozlijeđeni te zbog toga gubili pozicije u momčadi. Posavec je bio najbolji golman Serie A, a protiv Napolija nije mogao ništa obraniti jer je zbog trovanja hranom tri dana sjedio na wc-u. To je nedopustivo. Na žalost, imamo jako talentirane igrače, ali ne i logistiku da bi napravili rezultat.

Spomenuo je tada i premije.

- Meni one ne trebaju, niti bih ih uzeo, za mene je nastup u reprezentaciji ponos. Ali dok sam bio mladi igrač Zadra, bez kune u džepu, dobro bi mi došla i dnevnica. Ja dobro zarađujem, na pripreme dolazim u vrhunskom automobilu, ali mnogi moji suigrači nemaju ni za kavu jer ih klubovi ne plaćaju. Njima treba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu