Obavijesti

Sport

Komentari 256

Igrač Plomina i navijač Rijeke: Da, ja sam prijavio Soudanija!

Igrač Plomina i navijač Rijeke: Da, ja sam prijavio Soudanija!
1

Ja sam očekivao da je to napravilo barem nekoliko stotina ljudi, s obzirom da je cijela Hrvatska vidjela kako je Soudani udario suparnika. Poslao sam mail iz znatiželje, da vidim što će biti, rekao nam je Kvalić

VIDEO

Mr. Derby propušta najveći hrvatski derbi. El Arabi Hilal Soudani neće igrati protiv Hajduka u subotu na Maksimiru i Dinamo je ostao bez čovjeka koji ih je spašavao u toliko navrata jer su ga prijavili - golaći iz Plomina!

Zbog nesportskog poteza nije bio kažnjen od suca Tihomira Pejina na utakmici protiv Lokomotive prošli petak. Soudanija je bilo moguće naknadno kazniti, ali netko je morao podnijeti prijavu. Nije Hajduk htio, nije ni Rijeka...

'Da, ja sam prijavio Soudanija'

Nogometni entuzijast Goran Kvalić, nogometaš NK Plomina, član klupske uprave i njihov predstavnik u skupštini Županijskog saveza, danima je, kaže, čekao da vidi što će biti sa slučajem Hilala Soudanija. A onda mu je prekipjelo. Odlučio je poslati mail disciplinskom sucu Prve HNL.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Iskreno da vam kažem, pa ja sam očekivao da je to napravilo barem nekoliko stotina ljudi, s obzirom da je cijela Hrvatska vidjela kako je Soudani udario suparnika. Poslao sam mail iz znatiželje, da vidim što će biti. I mislio sam da će završiti u košu za smeće - priča nam Kvalić, čiji mobitel ne prestaje zvoniti nakon što je objavljeno da će Soudani zbog njegove prijave morati propustiti utakmicu s Hajdukom.

- Danima sam s kolegom na poslu razgovarao o tome. I vidim, nitko ništa ne poduzima. Ni Hajduk, ni Rijeka. Ali razumljivo mi je to, zna se kako funkcionira HNS i očito se nitko nije htio miješati. Ova moja prijava nema nikakve veze s NK Plominom, napravio sam to kao nogometni zaljubljenik. Da vidim hoće li se išta dogoditi i hoće li moj mail itko pročitati - pojašnjava nam Kvalić pa odmah dodaje:

- U NK Plominu nas ima i dinamovaca i hajdukovaca, a dosta nas je za Rijeku. I ja isto. Mali klub iz Istre nedavno je završio na naslovnicama jer su dečki odlučili snimiti novogodišnji kalendar potpuno goli. Bio je to očito pun pogodak, taj dan nitko nije pričao o Dinamu, Rijeci, Hajduku... Priča dana bio mali NK Plomin.

- Ma nešto smo zaradili za klub, ali više je to bila zezancija, da se čuje za nas - nasmijao se Kvalić.

Kalendar o kojem su svi pričali

NK Plomin je krajem prošle godine skrenuo pozornost na sebe snimanjem kalendara i to ne bilo kakvog. Ono na što smo naviknuti kada je riječ o slavnim odbojkašicama u ovo doba godine, napravili su neki sasvim neočekivani sportaši.

Riječ je o kalendaru nogometaša niželigaškog NK Plomina na kojem su igrači spomenutog kluba osvanuli - goli. 

Svaki mjesec u godini predstavlja jedan njihov nogometaš, obnažen i usred nekih od djelatnosti primjerenih plominskom okruženju.

Beusan: Pejin je pogriješio

Podsjećamo, Soudanijev potez ovako je komentirao naš sudački ekspert Mateo Beusan.

- Capan čini prekršaj, a nakon toga Soudani prvi put udara i nakon toga namjerno udara suparnika otvorenim đonom u predjelu koljena. Jasno je da ovdje sudac nema što pokazivati na bedž Uefe jer ako je respect onda bi Soudani trebao respektirati suparnika, a sudac bi trebao respektirati pravila nogometne igre. Zato je tu na terenu. Jedina pravilna odluka je opomena Capanu i crveni karton Soudaniju - rekao je Mateo Beusan u HRT-ovoj emisiji Stadion, pa nastavio:

- Ako je treći žuti ne bi igrao, ako je crveni bio bi najmanje jednu utakmicu suspendiran i pored toga ostaju dva žuta kartona.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 256
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener