Obavijesti

Sport

Komentari 9

Ima tu stvarno dobrih imena: Igrači koji su od sutra besplatni

Ima tu stvarno dobrih imena: Igrači koji su od sutra besplatni
1

Ibra, Caceres, Ben Arfa, Valdes, Mandanda, Arbeloa, Flamini, Van der Wiel pa čak i Kevin Kuranyi su slobodni igrači ovaj prijelazni rok. Brojni klubovi zainteresirani su za dovođenje besplatnog nogometaša

VIDEO

Iako ih ima kroz cijelu godinu, većina boljih nogometaša postaju slobodni agenti u ljetnom prijelaznom roku. Tako je i ove godine, a provjerili smo koji nogmetaši su najbolja besplatna kupovina ove sezone.

Zlatan Ibrahimović (34) je sporazumno odbio produžiti ugovor s PSG-om i napustit će Pariz. Rekao je zbogom švedskoj reprezentaciji i spreman je u potpunosti posvetiti se klupskom nogometu, a u kakvoj trenutno formi igra pitanje je kada namjerava otići u mirovinu. Najviše ga se povezivalo s Manchester Unitedom i ponovnom suradnjom s Joseom Mourinhom, a izgleda kako je njegov transfer na Otok praktički gotova stvar.

Hatem Ben Arfa doživio je procvat karijere u Marseilleu nakon kojeg je otišao u Newcastle. Tamo se suočio s brojnim ozljedama i činilo se kako je nekakva velebna karijera francuskog nogometaša znanstvena fantastika. Vratio se u Le Championnat, u Nicu preciznije, i ponovo uhvatio ritam i staru formu. Mnogo europskih klubova bi ga sada voljelo vidjeti u svojim redovima, a Ben Arfa sada može birati gdje će otići budući da je slobodan igrač.

Martinu Caceresu su dani u Juventusu odbrojani. Urugvajski defanzivac upisao je 51 ligaški nastup u četiri godine, odradio svoj ugovor do kraja i odlazi kao slobodan igrač. Nije se mogao nametnuti pored granitne obrane Chiellini-Bonucci-Barzagli, a i kad nije igrao jedan od trojice tu je bio Angelo Ogbonna. Dakle, Caceres odlazi nakon četiri godine iz Torina, a ostavlja dobar dojam. Kad je igrao, nije bio previše sklon pogreškama. Budući da mu je 29 godina, još par sezona može odigrati na vrhunskoj razini i ne bi trebao imati problema oko pronalaska kluba.

U sličnoj situaciji su i Alex, kojem je istekao ugovor s Milanom, Alvaro Arbeloa, koji odlazi iz Reala te Victor Valdes, koji se nije snašao u Unitedu i slobodan je igrač.

Dalje, tu je još Steve Mandanda, koji odlazi iz Marseillea nakon 300 ligaških nastupa i osam godina provedenih na Velodromeu. Iskusni francuski golman još ima nekoliko godina karijere na vrhunskoj razini, a interes su, zasad, najviše pokazali Everton i Crystal Palace. Možda je i najrealnija opcija Everton, koji je ostao bez Tima Howarda.

Roman Neustädter, Seydou Keita, Mathieu Flamini, Sandro Ramirez, Gaston Ramirez, Gregory van der Wiel pa čak i Kevin Kuranyi su slobodni igrači ovaj ljetni prijelazni rok. Bit će zanimljivo pratiti razvoj situacije i tko će ugrabiti kojeg nogometaša besplatno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro
KOMENTAR

Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro

Plus+ Igrači pod Conteom 'pregore', a čini se da se isto dogodilo i u Rijeci. Željko Sopić (49) u svlačionicu Rijeke donio je silnu energiju, "vozio je" na 5000 okretaja, išao all in...