Obavijesti

Sport

Komentari 56

Kamenom na suca: 'Krmar je delegatu pokazao ozljedu leđa'

Kamenom na suca: 'Krmar je delegatu pokazao ozljedu leđa'
1

Pomoćnik Igor Krmar na kraju utakmice pokazao je mjesto na leđima u koje su ga kamenom pogodili domaći navijači, no do sada još nismo dočekali službenu reakciju iz Rijeke

VIDEO

Derbiji su uvijek vatreni. Kako na terenu, tako i na tribinama. Onaj Jadranski u subotu obilježile su baklje, ružni povici s tribina, ali i gađanje pomoćnog suca Igora Krmara kamenom.

Krmar je kamenom pogođen u 18. minuti, pogodili su ga s tribine na kojoj su bili domaći navijači. Netko od pripadnika Armade napravio je glupost.

- U delegatovu izvješću stoji da je sudac pogođen kamenom - potvrdio nam je Josip Brezni, povjerenik za natjecanje Prve hrvatske nogometne lige.

Krmar je u poluvremenu glavnom sucu Mlakaru prijavio da je pogođen kamenom.

- Prijavio je to glavnom sucu, koji je to kasnije prijavio delegatu. Krmar je bio sposoban nastaviti utakmicu - rekao je Josip Brezni i nastavio:

- Na kraju je delegatu pokazao mjesto na leđima u koje su ga pogodili, pokazao je ozljedu.

Ovaj je incident sigurno zasjenio derbi i dobru partiju igrača na terenu. Iz Rijeke nisu imali nikakvu službenu reakciju na ovaj događaj. Na sramotno ponašanje njihovih navijača reagirat će ovih dana. Nije to bilo jedino, Armada je u prvom poluvremenu hukala hajdukovcu Jeffersonu. Delegat Branko Bebić to nije zapisao.

Rijeku sigurno zbog ovih ispada čeka teška kazna. Na potezu je Saša Pavličić-Bekić, disciplinski sudac Prve HNL. On će ovog tjedna odlučiti o kazni koja čeka Riječane. S obzirom na to da je u pitanju hukanje s tribina i da su navijači s tribina suca pogodili kamenom, lako je moguće da će Rijeka iduću utakmicu igrati pred praznim tribinama.

Na kraju je sudac Igor Krmar još i dobro prošao. Da su ga pogodili u glavu, moglo je biti i težih posljedica, a utakmica bi tad odmah bila prekinuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu