Obavijesti

Sport

Komentari 79

Červar je u velikim problemima jer IHF će ga drastično kazniti

Červar je u velikim problemima jer IHF će ga drastično kazniti
1

Ako povučemo paralelu s EHF-om, Veselin Vujović je znao dobiti i po tri utakmice suspenzije zbog kritiziranja sudaca pa Linu Červara, prema svemu sudeći, zbog izjava o pljački čeka drastična kazna

VIDEO

Ma IHF me ne može kazniti zbog ovih izjava. U rukometu sam 45 godina i ja to smijem reći. Nisam vrijeđao suce i nisam bio bezobrazan, rekao je Lino Červar.

Hrvatska je izgubila od Njemačke 22-21 i ostala je bez šansi za medalju. Sad se moramo vaditi na Francuzima kako ne bismo ostali i bez nastupa u kvalifikacijama za Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju.

 

Červar je, blago rečeno, bio bijesan nakon utakmice u Kölnu. Danski sudački par Hansen i Gjeding u zadnjoj minuti, kod jedan razlike za Njemačku, sudili su Karačiću probijanje što su samo oni vidjeli. U nastavku te akcije Štrlek bi imao zicer. No ništa od toga. Napad prije Nijemci su izgubili loptu, a danski suci su tu nekako pronašli faul i vratili su domaćinima loptu.

- Besramno! Sudio nam je kao najbolji sudački par, ali njih se mora sankcionirati i maknuti. Nemaju moralnih vrijednosti, ovo je prevara na zdrave oči. Ovo je bila pljačka koju je vidio cijeli svijet i to treba reći. Suci amateri odlučuju o našoj sudbini, to je nedopustivo. Odmah ih treba eliminirati iz sudačke organizacije - rekao je Červar nakon utakmice.

Pokretanje videa...

21:55

Iako Červar smatra kako IHF nema osnova za kaznu, bilo bi pravo čudo da naš izbornik prođe bez sankcija nakon ovakvih izjava. Jesu li pretjerane ili ne, presudite sami, ali čelnici svjetske rukometne federacije teško da će imati milosti prema hrvatskom izborniku.

Ako povučemo paralelu s EHF-om, Veselin Vujović je znao dobiti i po tri utakmice suspenzije zbog kritiziranja sudaca pa Červara, prema svemu sudeći, čeka drastična kazna.  

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio