Obavijesti

Sport

Komentari 19

Lopta je prošla kroz mrežu: Pa ovo nisam nikad u životu vidio

Lopta je prošla kroz mrežu: Pa ovo nisam nikad u životu vidio
1

KAKAV PROPUST! Nogometaši Sesveta oštećeni su u Dugopolju u susretu Druge HNL jer je lopta prošla kroz rupu u mreži pa sudac nije priznao čisti gol iz penala...

VIDEO

Ante Aralica uzeo je zalet, izveo penal i pogodio u malu mrežu. No na njegovu žalost, lopta je prošla kroz rupu u mreži i odbila se od zida iza gola. I glavni sudac Tino Krečak i njegov pomoćnik zaključili su da je Aralica - promašio.

Završilo je 2-2.

- Ne znam možemo li se žaliti... Svi su vidjeli da je lopta prošla kroz gol, no jasno mi je da je suca zbunilo to što se odbila od zida - mirno je propust na svoju štetu podnio trener Sesvećana Denis Bezer.

No drugi nisu dijelili njegov zen. Kad je Krečak dosudio penal, okružili su ga igrači Dugopolja, a kad nije priznao gol, isto su učinili Sesvećani. Nakon posljednjeg zvižduka u sprintu je napustio travnjak.

- Nikad u životu nisam vidio ništa slično, barem ne na nogometu - prokomentirao je trener Dugopolja Miroslav Bojko.

- Do 70. minute bio je to pravi derbi, a onda je sudac odlučio uzeti stvari u svoje ruke - dodao je Bojko ljutit jer je Krečak prvo dosudio indirekt, a onda i sporni penal, iako je snimka pokazala da je Žižić rukom zaustavio loptu na putu prema golu.

Golman nas je pitao jel' bio gol

Bojko je smatrao da je ruka bila napucana. Na kraju je završilo 2-2 nakon što su gosti iz Sesveta u petoj minuti nadoknade izjednačili, a isti onaj Aralica, nesuđeni strijelac iz penala, u 97. je pogodio spojku stative i grede.

Rasprava o penalu s terena se prenijela i u svlačionice.

- Nakon penala svi smo se okrenuli prema centru, a onda nas je iznenadio naš golman, koji je mrtav-hladan uzeo loptu, stavio je na peterac i krenuo je izvesti kao da se ništa nije dogodilo. Poslije nas je u svlačionici pitao što se dogodilo i je li stvarno bio gol - ispričao nam je napadač Dugopolja Mario Sačer i dodao:

- Taj cirkus s penalom bio je samo kruna svega što se događalo na utakmici. Sudac je produljio utakmicu sedam minuta i isključio nam igrača. Sačer je uvjeren da Žižić nije namjerno igrao rukom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka