Obavijesti

Sport

Komentari 104

Hajduk odolio naletima Osijeka; Pušnik zadovoljan: 'Dobar bod'

Hajduk odolio naletima Osijeka; Pušnik zadovoljan: 'Dobar bod'
1

Nogometaši Osijeka i Hajduka od 21 sat igraju posljednju utakmicu petog kola MAXtv Prve lige na Gradskom vrtu. Kretanje rezultata pratite UŽIVO na portalu 24sata

VIDEO

U posljednjem susretu petog kola Prve HNL Osijek i Hajduk u Gradskom vrtu odigrali su 1-1 (1-1). Osijek je tako nastavio niz neporaženosti protiv "bilih" treću utakmicu zaredom.

Hajduk je poveo golom Ante Ercega u 12. minuti na asistenciju Saida, no sedam minuta kasnije izjednačio je Muzafer Ejupi. Bijelo-plavi su u nastavku dominirali i bili puno bliže pobjedničkom golu, ali nepreciznost napadača i odlično izdanje Lovre Kalinića spriječili su ih u naumu da osvoje tri boda.

- Zahvaljujem igračima što su otrpjeli sve što su trebali otrpjeti nakon poraza od Dinama. Odigrali su kako sam tražio, muški, čvrsto, tvrdo i ja im za nagradu dajem slobodan dan, neka slave i Veliku Gospu i ovaj bod iz Osijeka. Moglo se i više, uvijek može više, ali ovo je bilo dobro - rekao je Marijan Pušnik, trener Hajduka, koji je dodao da je bod u Vrtu dobar.

Oba sastava sada imaju po 10 bodova, tri manje od vodećih Dinama i Rijeke, a jedan više od petog Slavena Belupa koji je u prvom nedjeljnom susretu odigrao 0-0 na gostovanju kod Istre 1961.

Pulski sastav sada ima dva boda, kao i Lokomotiva, Cibalia i Inter, dok samo bod više ima šesti Split.

- Jako sam zadovoljan momcima, ne mogu im prebaciti ništa osim što nismo zabili još gol-dva, a mogli smo. Na dobrom smo putu, to znamo i to nam je važno. Bila je izvrsna atmosfera i navijači, daj Bože da toga bude što više. Da je završilo 3-1 za nas, bio bi drugačiji osjećaj. Želim Hajduku da bude bolji u Tel Avivu nego večeras, nije Maccabi nepobjediv - poručio je Zoran Zekić, trener Osijeka.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Kronologija: Osijek - Hajduk 1-1 (1-1)

  • KRAJ UTAKMICE. Osijek i Hajduk podijelili su bodove, no domaćini će više žaliti za propuštenim prilikama i dvama bodovima koja su mogli osvojiti.
  • 73' Osijek traži gol koji bi ga približio pobjedi. Nekoliko puta bili su domaći igrači centimetrima daleko od gola, ali ostalo je 1-1.
  • KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Nakon uzbudljivog početka Osijek je bio opasnija momčad po protivnički gol, ali na semaforu još uvijek stoji neodlučenih 1-1.
  • 19' Osijek je izjednačio! Nakon ubačaja Barišića i neuspjelog šuta Lukića, odbijanac je spremno dočekao Muzafer Ejupi i vratio stvari na početak.
  • 12' Hajduk vodi na samom početku utakmice u Osijeku! Zabio je Ante Erceg! Bila je to krasna kombinacija Memolle, koji je centrirao s lijeve strane za Saida, ganski Talijan glavom je proslijedio loptu za Ercega koji je prevario Džolana i iz blizine doveo Splićane u vodstvo.

Sastavi

Osijek: Mikulić, Barišić, Mioč, Džolan, Boban, Vojnović, Ejupi, Petrovikj, Matas, Lukić, Knežević

Hajduk: Kalinić, Ismajli, Šimić, Bilji, Memolla, Jefferson, Gentsoglou, Tudor, Vlašić, Erceg, Said

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 104

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima