Obavijesti

Sport

Komentari 47

Gladijator Mandžukić: Budite heroji, bilo je lijepo vratiti se

Gladijator Mandžukić: Budite heroji, bilo je lijepo vratiti se
1

Mandžo kao da je htio pokazati da nije ništa slabiji igrač od razvikanih zvjezda Bayerna. Htio je dokazati da je jednako kvalitetan kao i oni, a na kraju je dobio svoju osvetu protiv Guardiole, piše Gazzetta

VIDEO

Juventus je uspio nadoknaditi zaostatak od dva gola na svojem stadionu u Torinu i remizirati s Bayernom 2-2. Većina nogometaša Juventusa, uključujući i trenera Allegrija je zadovoljna.

- Želimo li prolaz, moramo pobijediti, a to sada jedino možemo učiniti u Münchenu, započeo je trener Juventusa Massimiliano Allegri pa nastavio:

- U prvom poluvremenu smo pogriješili, teško smo iznosili lopte, ali i takvi smo kreirali neke prilike. Ipak, igru u uzvratu ćemo graditi na drugom poluvremenu. Naše drugo poluvrijeme je dokaz da u Ligi prvaka trebate više vjere i hrabrosti. Naravno da vjerujemo u prolaz, apsolutno, a samopouzdanje nam daje povratak u drugom poluvremenu.

Bivši trener Cagliarija i Milana bio je zadovoljan zamjenama.

- Zamjene su dobro reagirale, posebno sam sretan zbog Hernanesa, kojeg navijači često kritiziraju. Sturara sam uveo jer sam želio oštrinu u igri - rekao je Allegri.

S druge strane, zadovoljan je bio i Pep Guardiola.

- Odigrali smo dobrih 90 minuta. Znali smo da ćemo imati prilike. Naravno, pobjeda bi bila bolja, ali nemojte zaboraviti da je Juve prošle godine igrao finale. Imaju dobru momčad i mentalitet. Očekuje nas težak uzvrat - rekao je trener Bayerna.

Mandži hvalospjeve pišu Talijani, Nijemci, Eurosport

Mario Mandžukić je bio igrač utakmice i zasluženo ga hvale, što talijanski što njemački mediji.

- Mandžo kao da je htio pokazati da nije ništa slabiji igrač od razvikanih zvjezda Bayerna. Htio je dokazati da je jednako kvalitetan kao i oni, a na kraju je dobio svoju osvetu protiv Guardiole i Lewandowskog. Mandžukićeva iskra nadahnula je mnoge igrače što je ohrabrujuće pred uzvrat u Njemačkoj - piše milanska Gazzetta dok njemački mediji objavljuju:

- Bio je lijevo pa desno, pa je pomogao Evri sa Robbenom u obrani... Mandžukić je bio ljutit na Guardiolu jer ga se odrekao, a ljutnju je pokazao igrom u Torinu. Igrao je sa srcem, a ne glavom i zato se brzo umorio, ali u drugom dijelu bio je još uvijek nevjerojatno aktivan. Bijes je očito jako dobro gorivo.

Mandžukićevu igru opjevao je i Eurosport koji ga je usporedio s Tevezom i Trezeguetom.

- Možda nema klasu Teveza ili golgeterski cinizam Trezegueta, no ima volju zbog koje je bolji igrač od obojice. Juve je majstor nokaut faze, a Mandžukić je idealan za takve utakmice i nemojte se čuditi ako Juve prođe dalje - piše Eurosport u tekstu pod naslovom 'Gladijator Mandžukić dobio rat protiv Teveza'.

Sam Mandžo je nakon utakmice objavio vrlo moćnu sliku koreografije koju su priredili najvatreniji navijači Juventusa (Talijani bi rekli tifosi).

- Budite heroji... Bilo je lijepo vratiti se u svoju momčad. Hvala navijačima na fantastičnoj atmosferi - napisao je junak Juventusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 47

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović