Obavijesti

Sport

Komentari 132

Modrić: Velika pobjeda i sjajna igra čitave Realove momčadi...

Modrić: Velika pobjeda i sjajna igra čitave Realove momčadi...
1

Gerard Piqué je nakon utakmice, za njega zanimljivo, ustvrdio da je - Real Madrid zasluženo pobijedio Barcelonu. No uvjerava da poraz neće ostaviti traga na katalonskoj momčadi

VIDEO

Prvi put nakon šest mjeseci Barcelona je izgubila jednu utakmicu. Pala je baš protiv najljućeg rivala, Real Madrida, i to na svom stadionu, Camp Nouu, pred rekordan broj gledatelja ove sezone od 99.264. Preciznije, samo 90 sjedalica bilo je prazno.

"Odlična momčadska izvedba  💪 Velika pobjeda ❗ Sjajna igra cijele momčadi #‎HalaMadrid‬ ‪#‎ElClasico‬", napisao je na engleskom i španjolskom na Facebooku hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je za pobjednike odigrao vrlo dobrih 90 minuta.

Excellent team performance󾭞Gran victoria ❗️Un excelente juego de todo el equipo #HalaMadrid #ElClasico

Posted by Luka Modrić on 2. travnja 2016

- Trebamo se sabrati i odmoriti. I dalje smo lideri prvenstva i moramo shvatiti da naslov osvaja najkonzistentnija momčad - poručio je nakon utakmice trener "blaugrane" Luis Enrique, koji već u utorak dočekuje Atlético u četvrtfinalu Lige prvaka.

"Kraljevi" su zabili pobjednički gol s igračem manje jer je drugi žuti karton dobio Sergio Ramos. Strijelci za Real bili su Karim Benzema i Cristiano Ronaldo preokrenuvši tako rezultat u svoju korist nakon što je Gerard Piqué zabio za 1-0.

- Nismo znali igrati s igračem više, igrali smo loše i pet minuta prije Ramosova isključenja. Real je zasluženo pobijedio. Nakon što je došao do zasluženog izjednačenja, nismo znali igrati - nekarakteristično je reagirao Piqué.

Statističku usporedbu hrvatskih veznjaka Luke Modrića i Ivana Rakitića odnosno Cristiana Ronalda i Lionela Messija provjerite na Goalu.

>>> Priča o "El Clásicu" kroz galeriju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 132

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović