Obavijesti

Sport

Komentari 66

Na stranu sve priče o sucima i pehovi, pa Hajduk igra očajno!

Na stranu sve priče o sucima i pehovi, pa Hajduk igra očajno!
1

Stalno se govori da je proljeće uvijek bilo Hajdukovo... Ovo proljeće sigurno nije jer zaostatak za Dinamom i Rijekom samo raste. Sada za Dinamom zaostaju 11 bodova

VIDEO

Poklopilo nam se nekoliko loših rezultata u nizu, prati nas malo nesreće i pehova, ozljeda..., ali pozicija trenera Damira Burića uopće nije upitna, zadovoljni smo njegovim radom, kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić nakon remija s Osijekom.

Ako je netko i gajio nekakvu nadu da bi se Hajduk mogao ravnopravno s Dinamom i Rijekom uključiti u utrku za trofejima, nakon remija protiv Osijeka izgubio ju je. Na stranu Pejinov cirkus protiv Lokomotive, na stranu i minimalan poraz na Rujevici i nesretan remi s Osijekom izboren golom u 95. minuti, činjenica je da Hajduk ovoga proljeća ne izgleda dobro, da je osvojio svega jedan od mogućih devet bodova, te da je sezona praktično gotova, pa se trener Burić može u miru posvetiti slaganju momčadi za narednu, vodeći pritom računa da zadrži poziciju koja vodi u Europu.

- Momčad po meni nije bitno oslabljena, istina nedostaju stožerni igrači Caktaš i Milović, ali vjerovali smo da ih možemo nadomjestiti unutarnjim rezervama - kaže Brbić, no teško se s njim složiti, jer Hajduk već dugo prodaje, a ne dovodi prava pojačanja, odnosno, dovodi strance upitne kvalitete.

Pitanje svih pitanja na koje Burić i Vučević moraju odgovoriti, je ono o lutanju s igračima poput Radčenka, Veleza, Arteage, Kurbanova, Iluridzea, Bukve, Abdukholikova... Sve i da su dovedeni besplatno, a nisu, zauzeli su mjesto igračima iz vlastitog pogona. Igrači poput Hairlahovića, Domeja, Bashe, Šimića, Žile, Bosančića... već predugo igraju za B momčad, ili se kale na posudbama, a da nitko ne daje konkretan odgovor na pitanje jesu li ili nisu igrači za Hajduk. 

Ako je dvije sezone nastupa u B momčadi premalo za stručnu procjenu, onda na Poljudu imaju veliki problem.  A što je tek s onima koji su otišli a da pravu priliku nisu dobili?

Hajduk će na ljeto opet prodavati, otići će Kalinić i Sušić, vjerojatno i Milić, a ako dođe prava ponuda i Vlašić. Na kojim igračima će Burić graditi momčad za narednu sezonu, pitanje je na koje odgovora još uvijek nema, niti se on nazire. A to je veći problem od 'trenutne krize rezultata' kako ovo što se događa odgovorni na Poljudu nazivaju. Priznanje za stabilizaciju poslovanja i vraćanje dugova su zaslužili, ali isto tako i kritike za promašaje pri odabiru stranaca i pogotovo za rad omladinske škole.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 66

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja