Obavijesti

Sport

Komentari 4

Nepoznato o poznatima: Ovo niste znali o zvijezdama Juvea

Nepoznato o poznatima: Ovo niste znali o zvijezdama Juvea
1

Najobrazovaniji i najveći dobrotvor među juventinima je Giorgio Chiellini. Dio svake plaće šalje u humanitarne svrhe, i često ističe važnost obrazovanja

VIDEO

O zvijezdama talijanskog prvaka Juventusa u globalu je sve više-manje poznato. Koliko su plaćeni, kako igraju, gdje su prije igrali i po čemu su karakteristični na terenu lako je uočljivo, no neki nepoznati detalji često prolaze 'ispod radara'.

Priču o legendarnom Gigiju Buffonu objavili smo ranije, a po čemu su dodatno zanimljivi igrači večerašnjeg Dinamovog protivnika, pročitajte u nastavku teksta.

Bonucci sredi i tipa s pištoljem

Kako na terenu, tako i izvan njega - Bonucci se sjajno brani od napada. Njega i ženu 2012. napao je muškarac s pištoljem, kojeg je stoper nokautirao.

Alves kao dijete vježbao potpis

Kao mali zidove kuće prekrio je svojim autogramom - jer je vježbao za potpis ugovora. Do 14. godine budio se u četiri kako bi pomogao u polju.

Cuadrado učio da bi igrao

Kolumbijac je imao teško djetinjstvo, oca su mu ubili kad je imao pet godina. Majka mu je branila igranje nogometa ako nema petice u školi.

Evra ima 25-ero braće i sestara

Otac mu je diplomat, a mali Evra često se selio s 25-ero braće i sestara. Na početku karijere igrao je kao centarfor i krilo, a kasnije je postao bek.

Mag. ekonomije Giorgio Chiellini

Najobrazovaniji i najveći dobrotvor među juventinima. Dio svake plaće šalje u humanitarne svrhe, i često ističe važnost obrazovanja.

Pjanić govori tečno pet jezika

Prije nego što je zaigrao za BiH, Miralem je igrao za mlađe uzraste Luksemburga. Tečno govori pet jezika i ima diplomu Sveučilišta iz Sarajeva

Hernanesa ne vole u Italiji

Brazilac je prije Juventusa nastupao za Lazio i Inter, što mu navijači tih klubova nikad nisu oprostili. Nakon transfera iz Intera u Juve čuvala ga je policija.

Dybala umalo postao Poljak

Paulo je mogao birati između tri države. Djed Poljak nagovarao ga je na Poljsku, majka ga je htjela u Italiji, ali otac Argentinac je pobijedio.

Khedira ne može bez Özila

Dok su obojica nastupali za Real, Sami Khedira i Mesut Özil postali su nerazdvojni. Poslije ga je Özil nagovarao da potpiše za Arsenal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu