Obavijesti

Sport

Komentari 69

'Nikad nismo prestali vjerovati i zasluženo idemo u polufinale'

Jedna od najboljih utakmica u posljednje dvije, tri godine. Na poluvremenu smo rekli da nemam što izgubiti, zaslužili smo slaviti, rekao je junak Liverpoola Dejan Lovren nakon utakmice

VIDEO

Dejan Lovren odveo je Liverpool u polufinale Europske lige golom protiv Borussije Dortmud u 91. minuti, odnosno u prvoj minuti sudačke nadoknade. Lovren je bio apsolutni heroj svih navijača Liverpoola.

- Jedna od najboljih utakmica u posljednje dvije, tri godine. Na poluvremenu smo rekli da nemam što izgubiti, zaslužili smo slaviti - rekao je Dejan Lovren nakon utakmice.

- Stvarno smo loše krenuli, ali pokazali smo karakter i nikad nismo prestali vjerovati. Bila je ovo sjajna predstava svakog igrača.

Strijelac prvog Liverpoolova gola Divock Origi je dodao:

- Na poluvremenu nam je trener rekao da moramo stvoriti trenutak o kojem ćemo govoriti djeci i da moramo napraviti to za navijače. Kada smo zabili prvi gol mogli ste vidjeti taj specijalni trenutak.

Malo tko može zamisliti kako se Jürgen Klopp osjećao u tim trenucima. Vjerojatno je htio biti sa svakim navijačem i igračem zasebno, proslaviti i izljubiti se.

- Desna ruka me boli. Ne znam tko i zašto me netko udario. Bila je ovo sjajna noć koja se neće zaboraviti. Borili smo kao vragovi i zaslužili ovo. Naravno imali smo i sreće - rekao je Klopp pa nastavio:

- Ovo je teško za objasniti. Prekrasna, prekrasna noć na Anfieldu i moram priznati nekako čudna. Kada smo uveli Daniela Sturridgea i Joea Allena poslali smo im poruku, pokazali smo karakter. Nije me bilo briga hoćemo li izgubiti, pokazali smo im, čak i više od toga. To je europski nogomet na najvišoj razini. Teško za povjerovati. Čestitam svim igračima - zaključio je menadžer Liverpoola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 69

VIDEO

Šibenčani pobijedili u Gradskom vrtu i vratili se u elitni rang!
ZRINSKI - ŠIBENIK 0-2

Šibenčani pobijedili u Gradskom vrtu i vratili se u elitni rang!

Josip Majić u 34. minuti zabio je iz penala. Ivan Božić, džoker s klupe, poentirao je u 77. za 2-0. Fran Jović isključio je dva igrača Zrinskog. U 41. minuti drugi žuti dobio je Petar Korov, a u 90. crveni Mato Stanić

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom prekidom, već zbog puknute arkade koja se otvorila već u drugoj rundi. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama, objasnio je Hrgović
Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!
ZATO JE BIO ISCRPLJEN!

Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!

Filip je iz Houstona otišao u Zagreb vidjeti novorođenu kćer, ali je putem pokupio virozu pa pet dana nije mogao trenirati i uzimao je antibiotik. Zato je u meču djelovao iscrpljeno