Obavijesti

Sport

Komentari 145

Pušnik: Svi moji nogometaši će dobiti kaznu za ovu sramotu!

Pušnik: Svi moji nogometaši će dobiti kaznu za ovu sramotu!
8

Futacs se nakon sudara s protivničkim stoperom uhvatio za operirano koljeno, bolno zavikao i zatražio zamjenu. Najskuplje ovogodišnje pojačanje Hajduka sutra će na snimanje

VIDEO

Prije sto godina u Sinju je osnovan NK Junak, a svoj prvi susret odigrao je s Hajdukom, koji je tada slavio 13-0. Danas su Splićani razočarali i gledatelje, ali i svog trenera Marijana Pušnika, jer su slavljeniku trećeligašu zabili svega jedan gol. 

- Tražio sam suglasnost od sportskog direktora Branca da kaznim igrače, i svi koji su igrali bit će kažnjeni za ovu sramotu. A oni koji su igrali u prvom poluvremenu, platit će dvostruku kaznu, jer su izašli s terena, a da nisu pozdravili gledatelje, nisu uzvratili za gostoprimstvo koje su im Sinjani ukazali - kazao je ljutiti trener Hajduka Marijan Pušnik.

Iako je Pušnik u Sinju izveo 'rezervnu' postavu, gotovo bez ijednog prvotimca, iako se igralo po sparnom vremenu, iako su jutros trenirali, igrači nemaju izgovor za ovako lošu predstavu. Pogotovo ne Futacs, Said i Thibaut van Acker, koji bi trebali biti pojačanja. 
Ali to nije jedini problem. Futacs se nakon sudara s protivničkim stoperom uhvatio za operirano koljeno, bolno zavikao i zatražio zamjenu. Najskuplje ovogodišnje pojačanje Hajduka sutra će na snimanje, no čini se kako je u pitanju tek bolan udarac, a ne neka ozbiljnija ozljeda.

- Ne mogu vam reći ništa prije nego napravim snimku, ali meni se čini da se ne radi o ozljedi, i nadam se da ću za tjedan – dva biti dobro - kazao je nakon utakmice Futacs.

Iako je trener Pušnik nakon utakmice bio ljut na sve igrače, vrijedi istaći nekoliko mladića koji su bili bolji od ostalih, koji su 'zaradili dnevnicu'. Prije svih kapetan Šimić, ali i mladi Budalić i Maganjić, sigurni Grković, agresivni Memolla i Blažević, te sretni strijelac Vrljičak.

Domaćini su se potrudili napraviti pravu feštu, uz Sinjske mažoretkinje i Alena Nižetića, koji su uveličali proslavu, domaćina su darivali sinjski navijači Maligani i predsjednik Hajduka Ivan Kos.

Pokretanje videa...

00:09

Pokretanje videa...

00:08
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 145

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima