Obavijesti

Sport

Komentari 36

Rakitić: Lovren? Takve stvari trebaju ostati unutar obitelji...

Rakitić: Lovren? Takve stvari trebaju ostati unutar obitelji...
1

Još se uvijek ne planiram maknuti s terena, ali sljedeće sezone upisujem trenersku školu. Ne bih htio s time početi u pet do 12 da se nađem nespreman, rekao je Ivan Rakitić (28)

VIDEO

Veznjak Barcelone i hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić (28) stao je na stranu izbornika Ante Čačića (62) u slučaju nezadovoljstva koje je Liverpoolov stoper Dejan Lovren (26) iskazao u medijima zbog statusa među "vatrenima".

- To nije dobro, mislim da takve stvari trebaju ostati unutar naše nogometne obitelji. Trebamo se skupiti svi mi igrači i održati zajednički sastanak da se atmosfera podigne na nivo kakav imaju Nijemci - rekao je Ivan Rakitić.

Barcelona je u Primeri zaredala s trima porazima i ispustila veliku bodovnu prednost pred glavnim konkurentima za naslov. Raspoloženje se u svlačionici ipak popravilo nakon posljednje utakmice i "razmontiravanja" Deportiva na Riazoru (8-0).

- Svi smo svjesni da više nemamo prava na pogrešku. Zašto je došlo do takvog pada u formi? Zaista ne znam! Mislim da nije riječ samo o našem padu jer se svi dodatno motiviraju kada igraju protiv nas. Ne bih se izvlačio na umor, osjećam se odlično, nikad bolje - istaknuo je Raketa za T-Portal.

Bivši igrač Seville, Schalkea i Basela otkrio je kako se ponekad našali na temu Europskog prvenstva sa suigračem Ardom Turanom, reprezentativcem Turske, protiv koje će Hrvatska zaigrati 12. lipnja na Parku prinčeva.

- Svjestan sam da je skupina iznimno teška, da o prvoj utakmici ovisi puno toga i da želim da se za cjelokupni uspjeh stvori pozitivna atmosfera, atmosfera zajedništva.

Gledajući u budućnost, Raketa je otkrio kako će sljedeće sezone upisati trenersku školu, možda i sportski menadžment jer nakon karijere želi ostati u nogometu. A prije njezina završetka čini se da ipak neće zaigrati u HNL-u, što je rijetkost za nekog hrvatskog reprezentativca.

- Kako sada stvari stoje i kako je moja karijera išla, ne vidim se u toj priči. Osim toga, situacija u hrvatskom nogometu nije najbolja. Nekad mi je bila želja igrati, ali razvijao sam se u drugom smjeru - zaključio je Ivan Rakitić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović