Obavijesti

Sport

Komentari 133

Ronaldo bez zadrške: Da svi igraju kao ja, bili bismo prvi!

Ronaldo bez zadrške: Da svi igraju kao ja, bili bismo prvi!
1

Ne želim reći da drugi nisu dobri jer je, primjerice, Danilo danas bio najbolji na terenu. Po onom što novinari pišu, ja igram očajno. Ali brojevi i statistika ne lažu, rekao je Cristiano

VIDEO

Real Madrid izgubio je od Atlética 1-0 u derbiju Madrileño i oprostio se od borbe za naslov, a vjerojatno i za drugo mjesto. Cristiano Ronaldo nije više mogao trpjeti nemoć "kraljevskog" kluba i nakon utakmice opleo je po suigračima.

- Da su svi igrali dobro kao ja, možda bismo i bili prvi. Ne želim umanjivati ničiji značaj i reći da Kovačić, Jesé i Lucas nisu dobri igrači, ali teško je osvojiti prvenstvo koje traje ovako dugo ako momčad ne daje sve od sebe - rekao je Portugalac i zaključio:

- Volim igrati s Benzemom, Baleom, Marcelom... Ne želim reći da drugi nisu dobri jer je, primjerice, Danilo danas bio najbolji na terenu. Po onom što novinari pišu, ja igram očajno. Ali brojevi i statistika ne lažu!

Ubrzo potom se ispravio...

- Mislio sam na tjelesnu pripremljenost, da bi svi trebali biti na razini spreme na kojoj sam ja, nisam govorio o kvaliteti niti rekao da sam ja bolji od suigrača...

Ronaldo je ove sezone u 33 nastupa za Madriđane zabio 34 gola i 11 puta asistirao. U Primeri ima 22 gola i osam asistencija u 26 nastupa. No sve te brojke premalo su za Zidaneove izabranike koji zaostaju devet bodova za Barçom, a četiri za Atléticom.

- Ako itko poznaje Cristiana, onda sam to ja. Ne mislim da je htio napasti ijednog suigrača. Kao kapetan, ponosan sam na njihov rad, ali svatko može reći što misli - rekao je Sergio Ramos i dodao:

- Više je negativnih razmišljanja kad te ne idu rezultati. Teško je, izgubiš derbi i napad na naslov postaje gotovo nemoguć. Još nam uvijek ostaje Liga prvaka i nadamo se da ćemo tamo igrati dobro.

Zinedine Zidane nagovijestio je promjene - čak i na klupi?!

- Sljedeće bi sezone moglo biti promjena i među igračima, ali i trenera. Ali za sada moramo nastaviti dalje ovako jer imamo čemu težiti. La liga nije gotova. Bilo je teško prije utakmice, sada je još i teže. Ali mi nećemo samo odbaciti ovu sezonu, nastavit ćemo se boriti - rekao je Zizou.

- Odgovornost je moja. Igrači su igrali, ali ja sam odgovoran. Moram potražiti rješenje kako se ovo ne bi ponovilo - dodao je.

Statističke podatke o utakmici, usporedbu Cristiana Ronalda i Antoinea Griezmanna kao i učinak Luke Modrića pogledajte na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 133

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja