Obavijesti

Sport

Komentari 20

Šimunović otkrio da je potpuno spreman, Torino to demantirao

Šimunović otkrio da je potpuno spreman, Torino to demantirao
1

Sve je bilo savršeno, potpuno sam zdrav i spreman. Transfer nije realiziran jer je Torino u posljednji trenutak htio promijeniti dogovor sa Celticom, otkrio je Jozo Šimunović

VIDEO

Činilo se da je sve završeno te da će Hrvatska dobiti još jednog predstavnika u Serie A poslije Marka Roga, Marka Pjace i Marija Pašalića koji su na 'čizmu' preselili ovo ljeto. Za Torino je trebao potpisati bivši stoper Dinama Jozo Šimunović, trenutno igrač škotskog velikana Celtica.

Međutim, ponoć je prošla, ljetni prijelazni rok je završio, a Šimunović nije potpisao. Mnogi su se pitali što se dogodilo s mladim braničem , a talijanski mediji su se raspisali da je Hrvat, koji je u siječnju ozlijedio ligamente koljena, pao na liječničkom.

Javio se i sam igrač koji je te priče demantirao te otkrio u čemu je bio problem:

- Puno je toga izrečeno i napisano posljednjih dana. Ja uvijek najradije biram izraziti se na terenu, ali ovoga puta imam potrebu reći nešto navijačima Celtica koji su me uvijek podržavali, a meni kao igraču to znači jako puno - napisao je Šimunović u objavio na Twitteru pa je objasnio:

- Iza mene je turbulentan period, počevši od ozljede pa do prijelaznog roka u Torinu. Jednostavno želim reći da nije istina da nisam prošao liječnički u Torinu. Sve je bilo savršeno, potpuno sam zdrav i spreman! Transfer nije realiziran jer je Torino u posljednji trenutak htio promijeniti dogovor sa Celticom. Ja sam 100% uz Celtic i fokusiran sam na igru i na izazove koji su pred momčadi.

U međuvremenu, javili su se iz talijanskog kluba. Tvrde da su liječnički pregledi upalili žuto svjetlo jer su pokazali da igrač ima problema s koljenom. Zbog toga su odustali od već postignutog dogovora sa Škotima prema kojem su za bivšeg Dinamovog stopera trebali isplatiti odštetu od oko 4 milijuna eura, ali su predložili novu formulu za transfer. 

Šimunovića su željeli dovesti na posudbu s obveznom kupnjom ukoliko ostvari određeni broj nastupa u sljedećoj sezoni. Tvrde da se uopće nije radilo o velikoj brojci nastupa, ali da taj prijedlog nije naišao na plodno tlo od strane škotskog kluba zbog čega nije došlo do realizacije prelaska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović