Obavijesti

Sport

Komentari 26

Što je razbjesnilo Červara na našim ekskluzivnim fotkama?

Što je razbjesnilo Červara na našim ekskluzivnim fotkama?
10

Ako su svi za Červara, od Saračevića, predsjednika HRS-a Grahovca ili Goluže, koji je u jednoj TV emisiji za vikend potvrdio da je samo Linu spreman biti pomoćnik, što se onda čeka?!

VIDEO

Pa onda te fotografije iz Veszprema, kao da sam kriminalac!, bijesnio je Lino Červar danas u Makedoniji, pokušavajući demantirati da je već pregovarao s Hrvatskom o preuzimanju klupe Kauboja.

Najprije da raščistimo ono posve očito. Lino, naravno, nije nikakav kriminalac, već - javna ličnost. Kao takav, interesantna je tema medijima, a pogotovo u razdoblju kad je bilo prilično izvjesno da je glavni kandidat za hrvatskog izbornika. Zbog toga smo objavili fotografije iz Veszprema. Lino je naprosto tema koja ovog trenutka ljude zanima...

Červar sve to dobro zna, prilično je vješt kad su u pitanju mediji. Uostalom, i sam je nakon prvotne informacije, koju su ekskluzivno objavila 24sata, da je zajedno s Golužom glavni kandidat za klupu Kauboja, dao barem šest, sedam intervjua vodećim hrvatskim medijima u kojima je, između ostalog, poručio i kako ima klauzulu u ugovoru koja ga može osloboditi obaveza prema Makedoncima ukoliko se odluči za povratak u Hrvatsku.

Sve je prilično jasno, Lino je između redaka poručio da je spreman razgovarati o povratku... No u čemu je onda točno problem? Zbog čega su naše ekskluzivne fotografije iz Veszprema, na kojima Mago di Umago dlazi na kavu u društvu Renata Sulića, izazvale ljutnju trenera koji je s Hrvatskom bio svjetski prvak i olimpijski pobjednik? 

Nekoliko opcija pada nam napamet. Te su fotografije, recimo, mogle razljutiti njegove gazde u Makedoniji, predsjednika Metalurga Minču Jordanova i prvog čovjeka makedonskog saveza Živka Mukaetova, pa mu nije preostalo ništa drugo nego posuti se pepelom i sazvati konferenciju za novinare.

Došao je u Veszprem na utakmicu SEHA lige, kao trener Metalurga i makedonskim šefovima možda nije baš najbolje sjelo kad su vidjeli fotografije, a posebno ne informacija da bi se Lino taj dan trebao sastati s nekim iz HRS-a.

Druga opcija, Sulić godinama ne igra za reprezentaciju zbog sukoba s čelnicima HRS-a, zapravo sa Zoranom Gopcem i pitanje je kako je on reagirao kad je vidio Červara na kavici s igračem kojeg ne želi vidjeti niti blizu reprezentacije. 

I treća opcija - ako su svi za Červara, od rukometnih legendi poput Saračevića, dopredsjednika HRS-a Grahovca ili Slavka Goluže, koji je u jednoj TV emisiji za vikend potvrdio da je samo njemu spreman biti pomoćnik, što se onda čeka?!

Zbog čega onda, kako kaže Lino, pregovori još nisu ni počeli? Zašto netko iz HRS-a nije krenuo put Veszprema pa tamo porazgovarao o budućim planovima i s Červarom, ali i s Mirkom Alilovićem, koji je - također ekskluzivno za 24sata - dao intervju u kojem potvrđuje da se spreman vratiti u reprezentaciju? 

Ne bi bilo zgorega ni provjeriti stanje s ozlijeđenim (uvrijeđenim?!) dojučerašnjim kapetanom Markom Kopljarom, koji također igra u Veszpremu. Sve je to bilo logično za očekivati i pretpostaviti, no samo Lino zna odgovor na pitanje zašto se nije dogodilo. Ili možda nisu baš svi za njega, kao što smo mislili...

Nadajmo se da zajednička fotografija sa Sulićem iz Veszprema nema nikakve veze s tim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'