Obavijesti

Sport

Komentari 18

Twitter gori: Bez brige, imamo peticiju da ponovimo utakmicu

Twitter gori: Bez brige, imamo peticiju da ponovimo utakmicu
1

Može li mi netko reći koji je bio plan na utakmici? Nije bilo brzine, širine ni lukavstva, nismo ništa stvorili, poručio je putem Twittera predsjednik Crystal Palacea Steve Parish

VIDEO

Ni dan nakon što je Island senzacionalno izbacio Englesku, društvene mreže ne prestaju se čuditi i sprdati na račun Engleske. Tako su sva poznatija imena engleskog nogometa, ali i neka druga, dala svoje mišljenje putem društvenih mreža.

- Bit ćemo bolji protiv boljih momčadi... Isuse, pa svaki pritisak na zadnju liniju i primili smo gol. Protiv reprezentacija, koja ima 300 tisuća stanovnika - napisao je Jamie Carragher.

- Ne brinite, ako izgubimo imam pripremljenu peticiju za ponovljenu utakmicu - napisao je tijekom utakmice Piers Morgan.

- Ajmo Engleska! Zaostajete! Napravite nešto! Trčite! Napravite prekršaj! Bili što - napisao je Kasper Schmeichel tijekom utakmice, a nakon je dodao:

- Dobra igra Islanda, sto posto zaslužena pobjeda.

- Najgori poraz u našoj povijesti. Engleska je izgubila od zemlje koja ima više vulkana nego profesionalnih nogometaša. Dobro odigrano, Island - poručio je Gary Lineker.

- Ovo mi je najgori trenutak u životu kao navijaču Engleske. Prije smo barem pokazivali strast, želju i borbenost. Ovo je bilo sramotno - napisao je Anthony Ogogo.

- Sramotno! Čestitke Islandu, igrali su strastveno, kvalitetno i predano - napisao je bivši igrač Liveproola i stručni komentator Sky Sportsa Phil Thompson.

- Kakvo sportsko dostignuće za Island. Došli su na Euro, a da ni nisu znali koji su im prvih 11 - napisao je Rio Ferdinand.

- Može li mi netko reći koji je bio plan na utakmici? Nije bilo brzine, širine ni lukavstva, nismo ništa stvorili - poručio je predsjednik Crystal Palacea Steve Parish.

- Gledao sam utakmicu Engleske u avionu i sve što mogu reći je 'vau'. Treba odati priznanje kada je priznanje zasluženo. Svaka čast, Island - napisao je Adebayo Akinfenwa.

- Engleska - šokantna. Patetična. Nesposobna. Bravo Island, bili ste briljantni - poručio je Alan Shearer.

- Bravo Island, sljedeća na rasporedu je Francuska, koja nikog nije impresionirala - smatra Peter Schmeichel.

- Vau, još uvijek sam u šoku. Dovraga, ovo je bilo užasno - napisao je bivši Arsenalov veznjak Ray Parlour.

- Ostajemo još neko vrijeme u Francuskoj - poručio je Eidur Gudjohnsen dok je Alfred Finnbogason napisao:

- Nogomet se vraća kući... Na Island.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao