Obavijesti

Sport

Komentari 33

Louis van Gaal briljira: Izgubili smo zbog Murphyjevog zakona

Louis van Gaal briljira:  Izgubili smo zbog Murphyjevog zakona
3

Kontrolirali smo utakmicu, poveli, ali onda smo dobili smo gol u najgorem mogućem trenutku. Još nam se De Gea ozlijedio. Mislim da je to Murphyjev zakon, kaže Van Gaal

VIDEO

Životna mudrost američkog inženjera Edwarda Murpyhja kriva je za Unitedov debakl protiv Midtjyllanda. Tako barem kaže Louis van Gaal, koji sve više podsjeća na Gospodina "Imam alibi za sve" Josea Mourinha.

U svom najpoznatijem obliku Murphyjev zakon glasi otprilike ovako: "Ako nešto može poći naopako, poći će". To je Van Gaalov alibi za poraz.

Manchester United izgubio je 2-1 u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske ige u Danskoj. Van Gaal se pokušao izvući na ozljedu golmana De Gee uoči susreta, no rezervni golman Romero bio je jedan od najboljih igrača Uniteda.

- Analizirali smo Midtjylland, moji igrači znaju sve o njemu. Kontrolirali smo utakmicu, ali dobili smo gol u najgorem mogućem trenutku. Mislim da je to Murphyjev zakon. Kad imaš 13 ozlijeđenih igrača i još ti se nekoliko minuta prije utakmice ozlijedi prvi golman... Nije lako - rekao je Van Gaal.

Nezadovoljni navijači Uniteda koji su potegnuli do Danske vrijeđali su igrače nakon utakmice. Vikali su im da igraju kao gov**.

Van Gaal im je čak dao za pravo.

- Kad pogledate drugo poluvrijeme, možda imaju pravo. Navijači imaju to pravo na kritiku, ali mi smo također razočarani. Želimo pobjeđivati i nadam se da ćemo to napraviti u uzvratu - dodao je Van Gaal.

U Midtjyllandu je euforija na vrhuncu. Danski klub srušio je engleskog velikana, a igrači su to proslavili sa stilom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu
Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom
ANKETA: ŠTO KAŽETE?

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom

Broj klubova povećava se na 36, svaki će igrati po osam utakmica u grupnoj fazi, ali protiv osam protivnika, sa svakim po jedanput. Dinamo jedan korak dijeli do ligaške faze