Obavijesti

Sport

Komentari 10

Transfer koji će srušiti rekorde: Bonucci u Chelsea za 70 mil. €

Transfer koji će srušiti rekorde: Bonucci u Chelsea za 70 mil. €
1

DVIJE VRSTE LJUBAVI Bonucci nikad nije krio ljubav prema Juventusu i lako bi se moglo dogoditi da odbije sve ponude. No može li njegova ljubav prema Conteu nadjačati onu prema voljenom klubu?

VIDEO

Chelsea tone, Antonio Conte ne može postaviti momčad onako kako je isplanirao. Glupo je govoriti o nekakvom neznanju ili ičemu sličnom kada je u pitanju talijanski stručnjak jer je već nekolicinu puta dokazao da je jedan od, ako ne i najbolji taktičar na svijetu trenutno. Chelseajeva obrana pušta na sve strane, Conte je najnezadovoljniji zadnjom linijom svoje momčadi, a tu leži njegov najveći problem.

Bivši trener Juventusa adaptirani talijanski nogomet primjenjuje u engleskoj Premier ligi. Igra u Italiji počinje iz zadnjeg reda. Stoperi moraju biti dobri u primanju lopte i prosljeđivanju prvom do sebe. Poželjno je da, ako ne oba ili sva tri (ovisno o formaciji), imaju i dobar pass prema naprijed, duge lopte. Klasičan primjer toga su Milanove legende Franco Baresi, Paolo Maldini ili Alessandro Nesta.

U modernom nogometu to su Jerome Boateng, Mats Hummels, Thiago Silva, Leonardo Bonucci (29)... Slijedom svega jasno je zašto Conte toliko inzistira na dovođenju talijanskog stopera. Jedan od najboljih svjetskih stopera trenutno meta je Chelseaja otkad je Conte stigao. Juventus je prvotno odbio ponudu od 60 milijuna eura, ali pitanje je koliko će 'stara dama' još dugo moći odolijevati bogatim ponudama. Najnovija je 70 milijuna eura, piše Telegraph.

Naravno, Juventus i neće imati pretjeranog utjecaja ukoliko Leo Bonucci odluči odbiti sve transfere i ostati u Torinu. To bi se lako moglo dogoditi pošto nikad nije krivo svoju ljubav prema najuspješnijem talijanskom klubu kada su u pitanju domaći trofeji. No može li ljubav prema Antoniju Conteu nadjačati onu prema voljenom klubu? Hoće li Bonucci postati najskuplji stoper u povijesti nogometa?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja