Obavijesti

Sport

Komentari 24

Trener gruzijskog Dinama: Vi ste pod pritiskom, mi nismo...

Trener gruzijskog Dinama: Vi ste pod pritiskom, mi nismo...
11

Između ova dva Dinama postoji jedna velika razlika. Na vama je pritisak, vi morate pobijediti i proći, a mi nemamo taj imperativ. Ali sigurno imamo kvalitetu i možemo proći, kaže Juraj Jarabek

VIDEO

Nogometaši Dinama iz Tbilisija odradili su trening na Maksimiru uoči utakmice protiv zagrebačkog Dinama na Maksimiru u 3. pretkolu LP-a, (utorak, 20.45 sati).

- Ne treba nam prevoditelj, sve vas razumijemo - poručio je trener gruzijskog prvaka, Slovak Juraj Jarabek na konferenciji za novinare.

- Između ova dva Dinama postoji jedna velika razlika. Na vama je pritisak, vi morate pobijediti i proći, a mi nemamo taj imperativ. Ali sigurno imamo kvalitetu i možemo proći u četvrto pretkolo - rekao je Jarabek.

Špičić: Svjesni smo Dinamove kvalitete

U Dinamu iz Tbilisija igra i jedan Hrvat, Matija Špičić.

- Došli smo se boriti za Ligu prvaka. Cilj je izvući što bolji rezultat uoči uzvrata. Pokušat ćemo zabiti neki gol. Svjesni smo Dinamove kvalitete. No nećemo se predati - rekao je Špičić, koji je u HNL-u igrao za Zagreb, Istru i Osijek. 

Jedan je od rijetkih koji su uspjeli u jednoj sezoni dvaput pobijediti Dinamo. U dresu Zagreba 2009. pobijedili su i u Kranjčevićevoj i u Maksimiru. Dvaput po 1-0, a oba puta gol je zabio Davor Vugrinec.

- To nikad neću zaboraviti. Nema puno igrača ni momčadi koje se mogu pohvaliti da su dvaput u jednoj godini pobijedili Dinamo. Zapravo, imam poprilično dobar omjer protiv Dinama - rekao je Matija nedavno u intervjuu za 24sata.

- Rođeni sam Zagrepčanin i naravno da navijam za Dinamo. Zavolio sam ih kao dijete i to je prva ljubav. Eto, kad već nisam mogao igrati za zagrebački Dinamo, igram za gruzijski. Za koga će navijati roditelji? Ha, ja se nadam da će za sina, ne za “modre” iako su dinamovci - dodao je Matija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka