Obavijesti

Sport

Komentari 5

Matija Špičić: ‘Valjda će obitelj biti za sina, a ne za Dinamo...’

Matija Špičić: ‘Valjda će obitelj biti za sina, a ne za Dinamo...’
1

ŽDRIJEB Dinamo će, prođe li Vardar, u 3. pretkolu Lige prvaka igrati protiv Dinamo Tbilisija ili Alashkerta. Za Gruzijce igra Zagrepčanin Matija Špičić

VIDEO

Nisam gledao ždrijeb, ali kad sam vidio sto propuštenih poziva i isto toliko SMS-ova, znao sam koga smo izvukli - Dinamo Zagreb, javio se Matija Špičić, igrač Dinamo Tbilisija.

Zapravo, točnije, pobjednik susreta Dinamo - Vardar igrat će protiv boljeg iz susreta armenskog Alaškerta i gruzijskog Dinama. Gruzijci su prvi susret pobijedili 2-0.

Već je pobjeđivao Dinamo

- Da se ne varamo, Dinamo će proći Vardar, kao što ćemo mi proći Alaškert. Puno smo bolji i u prvom susretu smo trebali pobijediti još i većom razlikom - kaže Matija.

U HNL-u igrao je za Zagreb, Istru i Osijek. Jedan je od rijetkih koji su uspjeli u jednoj sezoni dvaput pobijediti Dinamo. U dresu Zagreba 2009. pobijedili su i u Kranjčevićevoj i u Maksimiru. Dvaput po 1-0, a oba puta gol je zabio Davor Vugrinec.

U Tbilisiju je 40 stupnjeva

- To nikad neću zaboraviti. Nema puno igrača ni momčadi koje se mogu pohvaliti da su dvaput u jednoj godini pobijedili Dinamo. Zapravo, imam poprilično dobar omjer protiv Dinama.

Matija je iz Zagreba, a za Dinamo - zagrebački, ne gruzijski - navija od malena.

- Rođeni sam Zagrepčanin i naravno da navijam za Dinamo. Zavolio sam ih kao dijete i to je prva ljubav. Eto, kad već nisam mogao igrati za zagrebački Dinamo, igram za gruzijski - rekao je Matija, čija će obitelj doći na utakmicu u Zagrebu.

- Za koga će navijati roditelji? Ha, ja se nadam da će za sina, ne za “modre” iako su dinamovci - kaže kroz smijeh Matija.

Prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka igraju se 26. i 27. srpnja, a uzvrati su 2. i 3. kolovoza.

- U Tbilisiju će biti pakleno vruće. Već sad je 37 stupnjeva, što će tek biti za tri tjedna... Ali život u Tbilisiju je super, jeftinije je nego u Hrvatskoj. U super restoranu možete za 100 kuna pojesti predjelo, glavno jelo, desert i popiti piće. Napravljen je novi stadion s 55.000 mjesta, super je - završio je Matija.

“O protivniku bih detaljnije pričao kad završimo protiv Vardara i potvrdimo prolazak” - Zlatko Kranjčar nije htio puno govoriti o potencijalnom protivniku

Hrvat koji je osvojio Gruziju: Ovdje mu se i danas klanjaju

Kao izbornik Gruzije Ivo Šušak pobijedio je reprezentaciju Rusije 1-0 i osvojio srca cijele nacije.

- Svaki dan me najmanje deset puta pitaju za Ivu Šuška, gdje je Ivo, što radi Ivo, pozdravi Ivu... Baš svi, od čistačice u klubu, do predsjednika. Ovdje su ga strašno zavoljeli, Ivo je ostavio dubok trag. Objasnio sam im da je i mene trenirao i da znam zašto ga vole - rekao je Matija Špičić iz Tbilisija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom