Obavijesti

Sport

Komentari 44

Unitedov debakl u Danskoj, Villarreal iznenadio Napoli

Unitedov debakl u Danskoj, Villarreal iznenadio Napoli
1

Iako je protiv Midtjyllanda bio veliki favorit, Manchester United izgubio je 2-1 i tako doveo u pitanje ostanak u Europskoj ligi. Napoli je izgubio kod Villarreala 1-0, a Borussia Dortmund svladala je Porto 2-0

VIDEO

Manchester United ne može pobijediti ni u Europskoj ligi. U prvoj utakmici 1/16 finala toga natjecanja, na gostovanju u Danskoj, Midtjylland je šokirao "crvene vragove" pobijedivši 2-1 nakon preokreta.

Memphis Depay doveo je englesku momčad u vodstvo u 37. minuti, ali borbeni Danci nisu se predali i golovima Pionea Sista te Paula Onuachua došli su do vrijedne prednosti pred uzvrat na Old Traffordu.

U pobjedničkoj momčadi do 61. minute igrao je austrijski nogometaš hrvatskog porijekla Martin Pušić, a Louis van Gaal na gol je morao staviti rezervnog golmana Sergija Romera jer se na zagrijavanju uoči utakmice ozlijedio David de Gea.

Fiorentina je remizirala s Tottenhamom kod kuće 1-1. Goste je u vodstvo doveo Nacer Chadli iz penala u 37., a izjednačio je Federicho Bernardeschi u 59. minuti. Milan Badelj igrao je od 60., a Nikola Kalinić od 62. minute.

Drugoplasirani sastav Serie A Napoli izgubio je kod Villarreala 1-0 zahvaljujući golu Denisa Suáreza osam minuta prije kraja. Ivan Strinić za Talijane je odigrao svih 90 minuta.

U najzvučnijoj utakmici dana Borussia Dortmund pred svojim je navijačima golovima Lukasza Piszczeka i Marca Reusa pobijedila Porto 2-0.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je branitelj naslova Sevilla protiv Moldea (3-0), a najefikasniji meč bio je onaj Saint-Étienna i Basela u kojem su Francuzi slavili 3-2. Za Basel se u strijelce upisao 37-godišnji argentinski stoper Walter Samuel. Minimalnu prednost uoči uzvrata u Grčkoj ostvario je Anderlecht protiv Olympiakosa (1-0).

Europska liga, 1/16 finala, prve utakmice:

  • Anderlecht - Olympiacos 1-0
  • Fiorentina - Tottenham 1-1
  • Borussia Dortmund - Porto 2-0
  • Midtjylland - Manchester United 2-1
  • Villarreal - Napoli 1-0
  • Saint-Étienne - Basel 3-2
  • Sevilla - Molde 3-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 44

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima