Obavijesti

Sport

Komentari 11

Završnica futsal kupa UŽIVO: HNTV u petak kreće s radom

Završnica futsal kupa UŽIVO: HNTV u petak kreće s radom
1

Prijenosom utakmica četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa u futsalu, na 407. kanalu MAXtv-a, u petak će s radom započeti Hrvatska nogometna televizija (HNTV)

VIDEO

Hrvatska nogometna televizija bit će posvećena svim segmentima hrvatskog nogometa, a program će biti kreiran u suradnji i uz podršku HNS-a.

Iako je HNTV i prije sutrašnjeg službenog početka emitiranja programa u utorak, 19. travnja, već uspješno realizirala prijenos prijateljske nogometne utakmice iz Koprivnice u kojoj je U-19 reprezentacija Hrvatske sa 3-0 pobijedila vršnjake iz Katara, a danas će u 16.00 sati prijenosom druge prijateljske utakmice istih suparnika još jednom testirati kapacitete izravnih prijenosa, službeni početak emitiranja programa bit će u petak u 14.00 sati.

Uz prisjećanje na prvu utakmicu hrvatske reprezentacije, onu protiv Sjedinjenih Država iz 1990., posebnu emisiju „45. minuta“ koja će svakog tjedna najavljivati događaje za vikend, odmah počinju i izravni prijenosi. HNTV će pokrivati  finalni turnir nogometnog kupa u futsalu kojemu je organizator zagrebački MNK Nacional.

U četvrtfinalu se sastaju: MNK Kijevo – MNK Novo Vrijeme (15), MNK Uspinjača – MNK Porto Tolero (17), MNK Nacional – MNK Osijek Kelme (19) te MNK Split Tommy – MNK Futsal Dinamo (21). Utakmice  u 17.00, 19.00 i 21.00 izravno će prenositi HNTV.

Polufinalni dvoboji na rasporedu su u subotu, 23. travnja u 19 i 21 sat, dok će finale biti odigrano u nedjelju, 24. travnja, s početkom u 21 sat i svi će ti susreti biti prenošeni na HNTV.

Također, od ovog vikenda, kreću i prijenosi 2. HNL. U subotu u 17.00 iz Vinkovaca derbi Cibalia – Dinamo II, a u nedjelju bitka za opstanak iz Sigeta – Hrvatski dragovoljac – Segesta.

Ivan Blažičko i Mila Horvat

Na čelu projekta HNTV-a poznati je sportski novinar, urednik i TV komentator Ivan Blažičko koji je novinarsku karijeru započeo na HTV-u, radio je i na Novoj TV. S Blažičkom će za HNTV raditi i popularna sportska novinarka Mila Horvat koja je početkom ove godine nakon 13 godina napustila HRT, a tu su i mlade snage, poput Ivana Stipčića koji će komentirati utakmice.

HNTV emitirat će program svakodnevno, za sada samo na platformi MAXtv-a, ali to nije ekskluzivni dogovor. Signal HNTV je ponuđen i dostupan je svim kablovskim operaterima u Hrvatskoj, ali i izvan RH.

Ovo je sjajna prilika da i gledatelji platformi poput Bneta, Iskona, Optime, EVO TV-a, H1 televizije, koji do sada nisu mogli pratiti događanja u hrvatskom nogometu,  sada vide i jedan izravni prijenos MAX TV Prve lige, utakmice 2. HNL, futsala, a posebna poslastica biti će praćenje svih hrvatskih mladih reprezentacija, te ekskluzivna javljanja iz Francuske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja