Obavijesti

Tech

Komentari 17

Isprobajte novu, naprednu iOS aplikaciju! Oduševit će vas!

Isprobajte novu, naprednu iOS aplikaciju! Oduševit će vas!
5

Besplatno preuzmite 24sata aplikaciju za iOS uređaje i otkrijte nove mogućnosti poput pregledavanja vijesti po podrubrikama, komentiranja, prijave na portal i još mnogo toga

VIDEO

U travnju je našim čitateljima predstavljena nova Android aplikacija, koja od tada niže same uspjehe što nepobitno dokazuju i brojke. Ukupno 107.000 preuzimanja aplikacije, 23.785.484 pregleda mjesečno i top pozicija u PlayStore-u  najbolja su potvrda da je aplikacija nadmašila očekivanja čitatelja te da ih svakodnevno nastavlja oduševljavati svojim funkcionalnostima i sadržajem.

Od sada će u svim benefitima moći uživati i korisnici Apple uređaja pa jednako uspješnu budućnost predviđamo i 24sata iOS aplikaciji!

Dostupne su potpuno nove i redizajnirane iPhone i iPad aplikacije koja su daleko naprednije od prethodne i sadrže vijesti iz čak šest rubrika - News, Show, Sport, Lifestyle, Tech te Fun, kao i dodatne zanimljive sadržaje poput članaka naših kolumnista, horoskopa te dnevnih karikatura Nika Titanika.

Osim po navedenim rubrikama, vijesti od sada možete pregledavati i po podrubrikama, a naše aktivne korisnike će posebno razveseliti mogućnost registracije ili prijave na portal sa svojim postojećim korisničkim podacima – time se omogućava komentiranje članaka te ocjenjivanje komentara drugih korisnika. Ovim se novitetima aplikacija približila svim benefitima koje pruža i surfanje po online verziji portala 24sata.hr, a kako bi korisničko iskustvo bilo još bolje, uveden je i 'flip efekt', odnosno pregled portala efektom listanja stranica kao da listate novine. Među brojnim funkcionalnostima, ističemo još i slanje push notifikacija prilikom objava breaking news informacija kako biste ih mogli pratiti dok su još vruće!

Nove funkcionalnosti:
- Pregled po podrubrikama
- Pregled komentara
- Komentiranje
- Live vijesti
- Registracija i prijava
- Ja reporter
- Push notifikacije
- Flip efekt
...

Aplikacije su prepoznatljive i po novom, atraktivnom dizajnu te još jednostavnijem korištenju, a uz sve navedene novosti, zadržala su i neke mogućnosti prethodne verzije poput pregledavanja galerija slika sa svih članaka u odličnoj kvaliteti te podjele vijesti na društvenim mrežama.

Sadržaj možete i sami kreirati

Aplikacije su u potpunosti prilagođena našim čitateljima pa oni osim pregledavanja i komentiranja članaka mogu sudjelovati i u kreiranju sadržaja! Putem opcije 'Ja reporter' možete brzo i jednostavno u našu redakciju poslati vijest, fotografiju ili video-clip te tako informirati javnost o događajima na koje ste naišli, a uz to osvojiti i novčanu nagradu.

Besplatno preuzmite aplikaciju

Posjetite iTunes App Store te besplatno i brzo preuzmite aplikaciju 24sata koja vam omogućava pristup najnovijim i najzanimljivijim vijestima bez obzira gdje se nalazili i u koje vrijeme tražite informacije.

Styria Apps zadužen za izradu ovih aplikacija

iOS i Android aplikacije 24sata, kao i aplikacije ostalih Styrijinih izdanja u potpunosti su razvijene interno u Styria Hrvatska unutar odjela Styria Apps.

“Naše nove aplikacije su na top pozicijama u trgovinama aplikacija, uz najbolje ocjene korisnika. Sve naše aplikacije na mjesečnoj bazi koristi  300.000 jedinstvenih korisnika sa 15.000.000 otvaranja aplikacija te 85.000.000 prikazivanja. Treba naglasiti kako ove brojke ne ulaze u Gemius audience istraživanje - što samo dodatno naglašava našu lidersku poziciju u Hrvatskoj. Od prve Styrijine mobilne aplikacije do danas brojimo 1.857.000 preuzimanja aplikacija, a trenutno imamo 12 mobilnih aplikacija", objašnjava voditelj mobilnog tima Valentino Međimorec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način