Obavijesti

Video

Komentari 51

Otkrili smo: Zašto ste umorni i nakon dobro prospavane noći?

Otkrili smo: Zašto ste umorni i nakon dobro prospavane noći?
1

Često mislimo da smo se baš dobro noćas naspavali, a ipak se osjećamo premoreno. Teško nam se koncentrirati i bilo što raditi. Ovo je pet medicinskih objašnjenja zašto ste umorni i nakon osam sati sna.

VIDEO

Iako ste otišli spavati ranije i odspavali dovoljno kako biste sutra mogli biti odmorni i poletni, ipak vam se to nije dogodilo. Ako vam nije jasno zašto se nikako ne možete naspavati i zašto se stalno osjećate umorno, otkrili smo nekoliko razloga zbog čega se to vjerojatno događa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:59

Kako biste bili odmorniji, nemojte gledati televiziju ni koristiti mobitel nakon 22 sata. Tijekom dana što više budite na zraku i u prostorijama s više prirodnog svjetla.

Kad god možete, pokušajte se kretati i vježbati te unosite što više tekućine u organizam jer dehidracija dovodi do iscrpljenosti. Vaše prehrana je važna, također, zato se preporučuje jesti više mesa, peradi i ribe, graha i špinata.

Ako i dalje niste sigurni zašto ste umorni, pokušajte napraviti test koji se koristi kod dijagnosticiranja poremećaja spavanja. Lezite negdje gdje je tiho i pokušajte zaspati. Ako prođe 15 minuta i vi se i dalje osjećate umorno, a niste se nimalo uspavali, možda vaš umor nije povezan s nedostatkom sna.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu