To je to što me zanima!

Da su maske malo veće, bile bi idealne za Ku Klux Klan: Zgrozili su vas zagorski 'padobrani'

Jedni se šale da je župan u obzir uzeo i koeficijent rasta djece, a drugi ga također 'brane' govoreći 'Kaj vi znate! Ta se maska preklopi, onda se omota okolo, pa onda u križ i to je troslojno'
Vidi originalni članak

Nakon što je Željko Kolar, Župan Krapinsko-zagorske županije, od preprodavača naručio prevelike, jednoslojne, jednom riječju - beskorisne maske za školarce u svojoj županiji, roditelji su ostali u šoku i nevjerci.

Nakon što smo vama prenijeli vijest portala Ni Zagorje Malo o maskama od navodnih 100.000 kn s kojima se 'troje djece može istodobno omotati', kao i uvijek, niste razočarali s kreativnim komentarima na tu temu.

POGLEDAJTE VIDEO: Mjere zaštite za školarce

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovdje nije bilo rasprave o tome sviđaju li se maske nekome već su nas nasmijale usporedbe naših čitatelja. Neki predlažu da škole vrate maske natrag i traže ispravne, povrat novca ili barem komentar župana, a neki se javljaju da su i njihova djeca dobila slične maske, a iz Zagreba su.

I dok su neke ove maske podsjetile na 'bapske gaće', drugi se pitaju 'jel nas ovo uskoro čekaju feredže?'.

Jedni se šale da je župan u obzir uzeo i koeficijent rasta djece, a drugi ga također 'brane' govoreći 'Kaj vi znate! Ta se maska preklopi, onda se omota okolo, pa onda u križ i to je troslojno'.

POTROŠIO 100.000 KUNA?! Štite i od vjetra: Pogledajte kakve je maske naručio župan učenicima zagorskih škola

'Da su malo veće, bile bi idealne za Ku Klux Klan'

U 'obranu' župana Krapinsko-zagorske županije stali su i čitatelji koji smatraju da su dotične maske stvorene za više upotreba te da će 'doći na željenu veličinu, ovisno o broju pranja'. Mogu, kako se šale naši komentatori, poslužiti kao pelena, možda je zabavno koristiti ih kao padobrane, zastavice za mahanje prilikom poraza, jedra na omanjem čamcu i slično...

MASKE(NBAL) U ŠKOLAMA Kad se Luka iz škole vrati doma s Filipovom maskom koju je ovaj posudio od Marka...

'Dobro da djeca ne vide kako očajno nam je školstvo'

Svima je jasno da je ova bizarna situacija u kojoj se našao Kolar tragikomična. 'Naručio je takve jer su ih napravili velike i nitko ih neće pa su mu rekli uzmi te, pola love tebi pola nama i svi sretni', jedna je od teorija naših čitatelja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • gogo gogo gogo 23.09.2020.

    malo se napuhava prica jer se vidi da se maska moze normalno staviti na glavu

  • Fenix7 08.09.2020.

    Niste normalni. I pola Zg dobilo je takve maske. To nije upotrebljivo. Ovo uopće nije ljudska veličina. I medvjedu bi bila prevelika. Ne znam tko u Saboru ima najveću glavu, možda je po njemu šivano...

  • dalijan 08.09.2020.

    Sprdaju se s djecom

Komentiraj...
Vidi sve komentare