To je to što me zanima!

Druženje na otvorenom? Neki će obući kupaće, a drugi kabanice

U istočnoj i središnjoj Hrvatskoj vrijeme neće biti pogodno za druženje na otvorenom tijekom večeri. No, oni koji su na moru, posebice na jugu, bit će bolje sreće
Vidi originalni članak

I, jeste li već isplanirali što ćete raditi večeras ili nakon posla? Petak je, počinje vikend, no obzirom na kraće radno vrijeme kafića i klubova, čini se da ćete petak navečer morati isplanirati na otvorenom ili u sigurnosti vlastitog doma. 

Pa da vidimo, gdje će tulumi na otvorenom biti mogući večeras? 

U istočnoj Hrvatskoj baš i ne, očekuje se znatno nestabilnije vrijeme nego što je to bilo jučer. Posebice u drugom dijelu dana kada su mogući pljuskovi s grmljavinom i nevrijeme. 

"ALTERNATIVNA" PROGNOZA Zvijezdo padalico, želimo da se nebo razvedri i da temperature malo padnu. Može, molim te?

Ni u središnjoj Hrvatskoj vrijeme neće ići u prilog partijanerima, ali ni drugima koji su večer htjeli provesti na otvorenom. Iako će biti iznadprosječno toplo, poslijepodne i navečer moguća je kiša, grmljavina, a vjerojatno će biti i nevremena,  prognozira HRT-ov Zoran Vakula

Kao i većinu ovog tjedna, nešto više sreće imat će oni na moru. Iako su neverini mogući u Istri i na riječkom području, nisu toliko vjerojatni. Bit će toplo cijeli dan, a i cijelu noć - idealno za uživanje do ranog jutra! 

Sunčano i vruće biti će i u Dalmaciji, a pljuskovi i grmljavine moguće su u unutrašnjosti poslijepodne. 

Na jugu Hrvatske ponovno vruće, bez malo oblaka i uz slab vjetar. Ipak, pripazite - na snazi je i dalje upozorenje od toplinskog vala. 

Gdje god bili i kakva vam god bila prognoza, zabavite se, čuvajte se i - ono najbitnije - uživajte u vikendu koji dolazi! 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • orton 14.08.2020.

    sahara na jugu.

  • sljastrava 14.08.2020.

    Dan prije nisu bili retusirani,izgledali su nikako🤣🤣🤣

  • 14.08.2020.

    Meninse druzi u zatvorenim

Komentiraj...
Vidi sve komentare