To je to što me zanima!

Ideja za aktivnu izolaciju: Lov na plišane medvjediće po ulici

Dok su oni leteći iz crtića bili skriveni u šumarku, plišani medvjedići na prozorima diljem SAD-a i Velike Britanije novi su način zabave za vrijeme teških vremena i pandemije korona virusa...
Vidi originalni članak

Organiziran je masovni lov na medvjediće za vrijeme pandemije korona virusa. Srećom, samo na one plišane. Leteći medvjedići bili su u skrivenom šumarku, a ovi se plišanci nalaze na prozorima u gradovima diljem svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djeca ih traže u društvu svojih roditelja kako bi se zabavili u vrijeme izolacije, a opet bili povremeno na svježem zraku. Ova je ideja inspirirana knjigom 'Idemo u lov na medvjede' britanskog autora Michaela Rosena.

BAŠ ONO ŠTO VAM TREBA Pandemija bi nas mogla naučiti da je važno biti - zadovoljan

Medvjedići su uočeni na prozorima diljem Velike Britanije, ali i SAD-a. Novozelandski premijer, Jacinda Ardern, se također priključio ovoj inicijativi stavivši dva medvjedića u prozor svoje obiteljske kuće u Wellingtonu, a kako se čini i kako prenosi BBC, to će učiniti i drugi stanovnici Novog Zelanda, ali i Australije među kojima i stanovnica Melbournea Tanya Ha.

HRABRE DJEVOJKE I Downice Tereza i Tonia vam poručuju: 'Ostanite svi doma'

Ona misli da je ovo zabavan i edukativan način kako se boriti protiv korone. Njeno dvoje djece joj daju ideje gdje bi mogli staviti medvjediće, a ona  kaže kako joj to pomaže ne razmišljati o koroni, nego ju drži okupiranom.

- Jednostavno je zabavno - rekla je za BBC.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 01.06.2020.

    Eva grgic Jacinda Ardern nije premijer nego premijerka... Ako vec kopirate strane tekstove i clanke bilo bi pozeljno procitati iste barem jednom ako ne i dvaput i ispraviti pogreske koje google translate izbaci...

  • Science of the Lambs 31.03.2020.

    Bolje da pokemone love.

  • Darinka- 31.03.2020.

    Odlična ideja, ajmo svi van na ulice, u lov na plišance. 😵

Komentiraj...
Vidi sve komentare