To je to što me zanima!

Izvučeni dobitnici: PlayStation 4 odlazi u Zagreb i Sukošan

Završila je velika božićna nagradna igra portala 24sata.hr u kojoj smo vam ekskluzivno poklanjali dvije nove PlayStation 4 konzole. Pogledajte tko su njihovi novi vlasnici!
Vidi originalni članak

Nakon šest dana trajanja velike nagradne igre i 50.000 vaših prijava, izvučeni su dobitnici novih PlayStation 4 konzola! Oni će gotovo mjesec dana prije početka prodaje konzola u Hrvatskoj u ruke primiti najiščekivaniji proizvod godine na čemu im od srca čestitamo! Njihova imena su:

Nan Janz, Zagreb
Ante Nadinić, Sukošan

Ne vjerujem da sam osvojio nagradu, ovo je neka šala, izjavio je Ante kad smo ga obavijestili o dobitku! Šesnaestogodišnji gimnazijalac iz Sukošana presretan je zbog dobitka i kako kaže, prvi put je sudjelovao u nekoj nagradnoj igri pa je sreća zbog toga još veća!

Ajme ne mogu vjerovati, u šoku sam! Uljepšali ste mi blagdane! Često igram igre i nikad nisam ništa osvojio i onda osvojim ovako nešto grandiozno, uzbuđeno je prokomentirao Nan koji je veliki ljubitelj računalnih igrica. Kaže da je taman odlučio početi štedjeti za novu konzolu, ali mu se sreća osmjehnula i donijela mu najbolji božićni poklon!

Pratite nas i dalje jer smo za sve naše posjetitelje pripremili još sličnih iznenađenja, a slike primopredaje ovih nagrada dobitnicima potražite kroz nekoliko dana!

Idi na 24sata

Komentari 105

  • NikolaG13 26.12.2013.

    Ma je li?! Izmišljena imena kao i nagrada,a i da nije,zašto opet u Zagreb?

  • TimotejMessi Kos 26.12.2013.

    zagreb to sam si mogel i misliti sam u zagreb i vece gradove daju nagrade nek malo dadu u Međimurje

  • flapeo 25.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare