Obavijesti

Viral

Komentari 105

Izvučeni dobitnici: PlayStation 4 odlazi u Zagreb i Sukošan

Izvučeni dobitnici: PlayStation 4 odlazi u Zagreb i Sukošan
1

Završila je velika božićna nagradna igra portala 24sata.hr u kojoj smo vam ekskluzivno poklanjali dvije nove PlayStation 4 konzole. Pogledajte tko su njihovi novi vlasnici!

VIDEO

Nakon šest dana trajanja velike nagradne igre i 50.000 vaših prijava, izvučeni su dobitnici novih PlayStation 4 konzola! Oni će gotovo mjesec dana prije početka prodaje konzola u Hrvatskoj u ruke primiti najiščekivaniji proizvod godine na čemu im od srca čestitamo! Njihova imena su:

Nan Janz, Zagreb
Ante Nadinić, Sukošan

Ne vjerujem da sam osvojio nagradu, ovo je neka šala, izjavio je Ante kad smo ga obavijestili o dobitku! Šesnaestogodišnji gimnazijalac iz Sukošana presretan je zbog dobitka i kako kaže, prvi put je sudjelovao u nekoj nagradnoj igri pa je sreća zbog toga još veća!

Ajme ne mogu vjerovati, u šoku sam! Uljepšali ste mi blagdane! Često igram igre i nikad nisam ništa osvojio i onda osvojim ovako nešto grandiozno, uzbuđeno je prokomentirao Nan koji je veliki ljubitelj računalnih igrica. Kaže da je taman odlučio početi štedjeti za novu konzolu, ali mu se sreća osmjehnula i donijela mu najbolji božićni poklon!

Pratite nas i dalje jer smo za sve naše posjetitelje pripremili još sličnih iznenađenja, a slike primopredaje ovih nagrada dobitnicima potražite kroz nekoliko dana!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'
VIŠE OD 1000 KOMENTARA

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'

Žene ne traže uniforme, one ih dobivaju. I to muške. Manje brojeve. A njih dizajniraju muškarci. Ja imam veće bokove i isti ovakav problem na poslu, napisala je žena kao komentar na fotku policajke

VIDEO Sjećate se policajke Vere koja je šefu plesala u krilu? Nije zbog toga dobila otkaz...
SKANDAL U POLICIJI

VIDEO Sjećate se policajke Vere koja je šefu plesala u krilu? Nije zbog toga dobila otkaz...

Prije tri godine bila je na naslovnicama nakon što su procurile snimke s razuzdane zabave. Nisu je sankcionirali, a poručnika kojem je plesala u krilu su premjestili. No vrckava Vera napravila je novi incident
Amerikanku su šokirale cijene u trgovini u Dalmaciji. Objavila je video:  'Puno skuplje nego lani'
POČELO JE...

Amerikanku su šokirale cijene u trgovini u Dalmaciji. Objavila je video: 'Puno skuplje nego lani'

U Hrvatsku se preselila prošle godine i u starim objavama i intervjuima objasnila je kako je to 'ljekovito' za njezino zdravlje...