To je to što me zanima!

Kakva sramota: Majka zapela u ljuljački, spašavali je vatrogasci

Njezin partner Jordan Sanders (24) nije bio od prevelike pomoći.  Dok se Megan bespomoćno koprca u ljuljački, Jordan snima bizarnu nezgodu, smije se i zeza svoju djevojku
Vidi originalni članak

Mlada majka iz Velike Britanije zapela je u dječjoj ljuljački na igralištu u Weston Shoreu u  Southamptonu.

Megan Kenway-Head (23) Više od sat vremena pokušavala se izvući iz ljuljačke, a na kraju su je spasili vatrogasci, javlja Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezin partner Jordan Sanders (24) nije bio od prevelike pomoći.  Dok se Megan bespomoćno koprca u ljuljački, Jordan snima bizarnu nezgodu, smije se i zeza svoju djevojku.

- Došli smo s djecom u park, ali nisu bili pretjerano zainteresirani za igru. Pokušala sam ih animirati pa sam prvo ja sjela u ljuljačku. Nakon toga su se i oni pridružili. Kad sam pokušala sići, shvatila sam da sam zapela, a klinci su se počeli smijati - kazala je.

Da ne bi bilo da se cijelo vrijeme naslađivao njenom nesrećom, Jordan je pokušao sam izvući Megan, a čak je zatražio i pomoć dvojice prolaznika.

- Doslovno su me okrenuli naglavačke i pokušali izvući, ali kad ni to nije uspjelo odlučili smo pozvati vatrogasce - dodaje.

Ubrzo su stigla dva vatrogasca koji su stavili postolje ispod Megan kako bi se odgurnula i lakše izvukla.

- Dok su me izvlačili šalili su se da će mi morati amputirati noge. Bila sam prestravljena, ali drago mi je da su sve okrenuli na šalu. Stvarno sam im zahvalna na pomoći. Zaradila sam nekoliko ogrebotina na nogama no inače sam dobro. Definitivno neću u skorije vrijeme sjesti na ljuljačku - zaključuje Megan.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 30.05.2018.

    kao da je teenagerica pa se igrala

  • 30.05.2018.

    Samo je trebala stati na ruke a ovaj dečko što je bio sa njom joj je trebao izvući ljuljačku ...

  • sol 30.05.2018.

    Ejj, ima li koji novinar iz hr,

Komentiraj...
Vidi sve komentare