Kakva sramota: Majka zapela u ljuljački, spašavali je vatrogasci | 24sata
Obavijesti

Viral

Komentari 18

Kakva sramota: Majka zapela u ljuljački, spašavali je vatrogasci

Kakva sramota: Majka zapela u ljuljački, spašavali je vatrogasci
1

Njezin partner Jordan Sanders (24) nije bio od prevelike pomoći.  Dok se Megan bespomoćno koprca u ljuljački, Jordan snima bizarnu nezgodu, smije se i zeza svoju djevojku

VIDEO

Mlada majka iz Velike Britanije zapela je u dječjoj ljuljački na igralištu u Weston Shoreu u  Southamptonu.

Megan Kenway-Head (23) Više od sat vremena pokušavala se izvući iz ljuljačke, a na kraju su je spasili vatrogasci, javlja Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Well today didn't go quite as planned..... Got stuck in the swing down weston shore and had to call out the fire brigade 😂😭 Firemen told me the second oldest he has had to do this to was an 8 year old 😭👍 This video is licensed to www.chattybuddha.com

Objavljuje Megan Kenway-Head u 25. svibnja 2018

Njezin partner Jordan Sanders (24) nije bio od prevelike pomoći.  Dok se Megan bespomoćno koprca u ljuljački, Jordan snima bizarnu nezgodu, smije se i zeza svoju djevojku.

- Došli smo s djecom u park, ali nisu bili pretjerano zainteresirani za igru. Pokušala sam ih animirati pa sam prvo ja sjela u ljuljačku. Nakon toga su se i oni pridružili. Kad sam pokušala sići, shvatila sam da sam zapela, a klinci su se počeli smijati - kazala je.

Da ne bi bilo da se cijelo vrijeme naslađivao njenom nesrećom, Jordan je pokušao sam izvući Megan, a čak je zatražio i pomoć dvojice prolaznika.

- Doslovno su me okrenuli naglavačke i pokušali izvući, ali kad ni to nije uspjelo odlučili smo pozvati vatrogasce - dodaje.

Ubrzo su stigla dva vatrogasca koji su stavili postolje ispod Megan kako bi se odgurnula i lakše izvukla.

- Dok su me izvlačili šalili su se da će mi morati amputirati noge. Bila sam prestravljena, ali drago mi je da su sve okrenuli na šalu. Stvarno sam im zahvalna na pomoći. Zaradila sam nekoliko ogrebotina na nogama no inače sam dobro. Definitivno neću u skorije vrijeme sjesti na ljuljačku - zaključuje Megan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Osoblje otkrilo kako se bogataši ponašaju na odmoru: Bahati su! Smrde, opće tu pred nama...
BIZARNI PROHTJEVI

Osoblje otkrilo kako se bogataši ponašaju na odmoru: Bahati su! Smrde, opće tu pred nama...

Svi su oni bili sredovječni financijaši u 50-ima i svi su sa sobom doveli mlade djevojke s lažnim i predimenzioniranim grudima...
'Nitko ga nije našao!': Vidite li kamenčić među zrnima kave?
'OVO JE PRETEŠKO'

'Nitko ga nije našao!': Vidite li kamenčić među zrnima kave?

Kamenčić je doslovno manji od zrna kave. To je gotovo nemoguć zadatak. Ako ste ga uspjeli uočiti bez ikakve pomoći, možda ste snajperist, a da toga niste ni svjesni, napisala je korisnica Reddita