Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Kakva sramota: Majka zapela u ljuljački, spašavali je vatrogasci

Njezin partner Jordan Sanders (24) nije bio od prevelike pomoći.  Dok se Megan bespomoćno koprca u ljuljački, Jordan snima bizarnu nezgodu, smije se i zeza svoju djevojku

Foto: Megan Kenway-Head/Facebook
18 komentara

Mlada majka iz Velike Britanije zapela je u dječjoj ljuljački na igralištu u Weston Shoreu u  Southamptonu.

Megan Kenway-Head (23) Više od sat vremena pokušavala se izvući iz ljuljačke, a na kraju su je spasili vatrogasci, javlja Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Well today didn't go quite as planned..... Got stuck in the swing down weston shore and had to call out the fire brigade 😂😭 Firemen told me the second oldest he has had to do this to was an 8 year old 😭👍 This video is licensed to www.chattybuddha.com

Objavljuje Megan Kenway-Head u 25. svibnja 2018

Njezin partner Jordan Sanders (24) nije bio od prevelike pomoći.  Dok se Megan bespomoćno koprca u ljuljački, Jordan snima bizarnu nezgodu, smije se i zeza svoju djevojku.

- Došli smo s djecom u park, ali nisu bili pretjerano zainteresirani za igru. Pokušala sam ih animirati pa sam prvo ja sjela u ljuljačku. Nakon toga su se i oni pridružili. Kad sam pokušala sići, shvatila sam da sam zapela, a klinci su se počeli smijati - kazala je.

Da ne bi bilo da se cijelo vrijeme naslađivao njenom nesrećom, Jordan je pokušao sam izvući Megan, a čak je zatražio i pomoć dvojice prolaznika.

- Doslovno su me okrenuli naglavačke i pokušali izvući, ali kad ni to nije uspjelo odlučili smo pozvati vatrogasce - dodaje.

Ubrzo su stigla dva vatrogasca koji su stavili postolje ispod Megan kako bi se odgurnula i lakše izvukla.

- Dok su me izvlačili šalili su se da će mi morati amputirati noge. Bila sam prestravljena, ali drago mi je da su sve okrenuli na šalu. Stvarno sam im zahvalna na pomoći. Zaradila sam nekoliko ogrebotina na nogama no inače sam dobro. Definitivno neću u skorije vrijeme sjesti na ljuljačku - zaključuje Megan.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message