To je to što me zanima!

'Kolinda, izdajnice, ne vidjeh te da si taj srednjak uputila Vučiću'

Ima Hrvata kojima se bivša predsjednica ovom gestom umilila, drugi joj nisu zaboravili da pet godina mandata nije promicala stav koji sada zagovara, a treći su desno biračko tijelo koje je ovom gestom izdala
Vidi originalni članak

Bivša predsjednica je nakon silaska s Pantovčaka obećala da će ostati u Hrvatskoj i boriti se za prava žena i djece, pa je to i napravila tako da je na balkonu putem medija pokazala srednji prst. Kopirajući time dogradonačelnicu Osijeka Žanu Gamoš, pokazala je Miroslavu Škori što misli o njegovoj izjavi da se 'žena, ako zatrudni nakon silovanja, mora dogovoriti sa obitelji što će učiniti'.

Pošto je neko vrijeme nije bilo u medijima, Hrvati su je jedva dočekali. Istina, dočekali bi raširenih ruku bilo kakav njen istup jer je godinama bila glavni predmet ismijavanja, ali o njenom srednjaku, čini se, svatko ipak ima netko mišljenje.

SLUČAJ 'SREDNJAK' Zašto Kolinda nije pokazala srednji prst Kaptolu? Ili HDZ-u? Ili nasilniku s kojim je plesala?

Ima Hrvata kojima se ovom gestom umilila i koji su ugodno iznenađeni da jedna desničarka ima tako liberalan stav, drugi joj nisu zaboravili da pet godina mandata nije promicala stav koji sada zagovara, a treći su ono desno biračko tijelo koje je ovom gestom, kako kažu, izdala.

S društvenih mreža skupili smo najzanimljivije...

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Cirenac 22.06.2020.

    Trebala mu je to pokazati i na drugoj ruci.

  • mario popovacki 20.06.2020.

    Na zalost vako former president se sebe i posicijupresrdnika ponize i cjeli svjet to vidi na social mediji ovo je scandal on a large scale hvala

  • 19.06.2020.

    Ovo nije dobro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare