Viral

Komentari 82

'Kolinda, izdajnice, ne vidjeh te da si taj srednjak uputila Vučiću'

'Kolinda, izdajnice, ne vidjeh te da si taj srednjak uputila Vučiću'

Ima Hrvata kojima se bivša predsjednica ovom gestom umilila, drugi joj nisu zaboravili da pet godina mandata nije promicala stav koji sada zagovara, a treći su desno biračko tijelo koje je ovom gestom izdala

Bivša predsjednica je nakon silaska s Pantovčaka obećala da će ostati u Hrvatskoj i boriti se za prava žena i djece, pa je to i napravila tako da je na balkonu putem medija pokazala srednji prst. Kopirajući time dogradonačelnicu Osijeka Žanu Gamoš, pokazala je Miroslavu Škori što misli o njegovoj izjavi da se 'žena, ako zatrudni nakon silovanja, mora dogovoriti sa obitelji što će učiniti'.

Pošto je neko vrijeme nije bilo u medijima, Hrvati su je jedva dočekali. Istina, dočekali bi raširenih ruku bilo kakav njen istup jer je godinama bila glavni predmet ismijavanja, ali o njenom srednjaku, čini se, svatko ipak ima netko mišljenje.

Ima Hrvata kojima se ovom gestom umilila i koji su ugodno iznenađeni da jedna desničarka ima tako liberalan stav, drugi joj nisu zaboravili da pet godina mandata nije promicala stav koji sada zagovara, a treći su ono desno biračko tijelo koje je ovom gestom, kako kažu, izdala.

S društvenih mreža skupili smo najzanimljivije...