To je to što me zanima!

'Nisu mi dali u kratkim hlačama u mirovinsko. Pa sam otišao u prvu trgovinu i kupio haljinu'

A ne, imate kratke hlače. Ne možete tako unutra, rekao je portir muškarcu u zgradi za mirovinsko osiguranje u Mostaru. Ušao je iz drugog pokušaja. U nešto drugačijem izdanju i postao je pravi hit na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Došao sam pred zgradu, na ulazu me dočekao zaštitar. Rekao mi je: 'Gospodine, ne možete ući, niste pristojno odjeveni', priča Mostarac za 24sata koji je zbog onoga što je zatim učinio postao pravi hit.

- Otišao sam u prvi dućan i kupio haljinu. Vratio sam se u zgradu i pitao ga mogu li sad ući. Pogledao me i rekao da mogu - smije se Mostarac koji je iz drugog pokušaja ušao u zgradu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje u Mostaru.

U haljini.

'Ako trebate u mirovinsko, ovako morate biti odjeveni'

Hrvatsku, kao i BiH, udara anticiklona 'Lucifer' koja gura topli zrak iz Afrike. Vani je preko 30°C i čovjek je mislio da neće biti problema ako dođe u kratkim hlačama.

Ali portir na ulazu je bio neumoljiv. Dok se junak ove priče nije vratio pristojno odjeven, u haljini cvjetnog uzorka koja nije bila iznad koljena. Dakle, sve po propisima. Portir nije imao druge nego ga pustiti unutra.

- Evo, ako trebate u zgradu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje, morate biti ovako odjeveni. Dolje cipele ili opanke zvane kalose. Nemojte zaboraviti - napisao je na Mostarac na Facebooku.

Njegovi prijatelji bili su oduševljeni.

- Pa ti si genij, svaka čast, pisali su mu.

Neki su se i zabrinuli.

- Ja sam pomislila da si na psihijatriji!

Drugi su imali i neka pitanja.

- Čekaj, jel noge moraju biti čupave ili?

POGLEDAJTE VIDEO: ŠEBALJ KOMENTIRAO DIZANJE BRISAČA NA AUTIMA

Idi na 24sata

Komentari 115

  • LgD 12.07.2023.

    Ja stalno nosim takvu haljinu

  • 12.07.2023.

    U mirovinskom su dobro odjeveni, investicije u propale dionice preko ruskih banaka im daje za pravo da ljudima farbaju oči.

  • ja i samo ja2 12.07.2023.

    pa nije mirovinsko crkva, da se ne smiju vidjet gola golcata koljena

Komentiraj...
Vidi sve komentare