To je to što me zanima!

Poklonila baki medvjedića: Čula glas pokojnog muža i zaplakala

Iako je baka Elaine bila iznenađena kada je iz paketa izvukla plišanog medvjedića, Chloe joj je rekla da mu stisne šapu. Iz medvjedića je izašao glas preminulog djeda Archieja
Vidi originalni članak

Chloe Boyle (17) iz Livingstona svojoj baki poklonila je plišanog medvjeda za godišnjicu braka. Djed je preminuo prije tri godine, pa je odlučila da poklon mora biti vrlo poseban. 

Iako je baka Elaine bila iznenađena kada je iz paketa izvukla plišanog medvjedića, Chloe joj je rekla da mu stisne šapu. Iz medvjedića je izašao glas preminulog djeda Archieja. 

- Bok, draga moja. Volim te, moja draga - rekao je glas iz medvjedića. Čim je čula njegov glas, baka je odmah krenula plakati i pokušala sakriti lice iza medvjedića. Nakon trenutka tišine, ponovno je stisnula plišanu šapu i poslušala glas.

Čak je i obiteljski pas skočio na naslonjač kada je čuo glas djeda Archieja. 

Chloe je snimila dirljiv trenutak i podijelila ga na Twitteru. Video je pregledan više od 350 tisuća puta, a brojni korisnici komentirali su koliko je video prekrasan. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mrTrobec 25.10.2018.

    Mala je lukava,podmetnula je baki šok ne bi li riknula pa da proda kuću,znam ja kakva su djeca i unuci zanima ih jedino što će nasljediti

  • mrTrobec 25.10.2018.

    Ima li medvjedić s Tuđmanovim glasom,jako mi nedostaje

  • mojagunja 25.10.2018.

    Suze same idu, divno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare