To je to što me zanima!

'Poplave i uragani su znakovi skorašnje biblijske apokalipse'

Poznati talijanski egzorcist često daje izjave u javnosti s upozorenjima o prisutnosti vraga. Poznat je po tome što vjeruje da vrag djeluje i opsjeda ljude na internetu...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve prirodne katastrofe kao što su uragani i potresi znak su da se bliži kraj svijeta. Neće to biti doslovan kraj svijeta, ali ovog svijeta kakvog sada poznajemo hoće, kazao je u svom najnovijem predviđanju poznati talijanski egzorcist don Antonio Mattatelli. 

- Prirodni fenomeni tako iznenadni i snažni znak su da se ne smijemo pouzdati u budućnost i da smo došli pred sam kraj jedne ere - objašnjava Mattateli.

Inače, ovaj razvikani talijanski egzorcist redovno daje izjave u javnosti s upozorenjima o prisutnosti vraga. Vjeruje da je Sotona prisutan na internetu te da može opsjedati ljude i online, piše Mirror.

Mattatelli je svoju zadnju izjavu dao nakon što se Italija priključila velikom broju država koje su u kratkom razdoblju pogodile vremenske nepogode.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talijanske su gradove pogodile velike kiše, a u teškim poplavama koje su uslijedile umrlo je osmero ljudi. U istom je tjednu Italiju pogodio i snažniji potres.

Poznati egzorcist nerijetko komentira i geopolitičku situaciju u svijetu. Osim što misli da Zlo djeluje po internetu, vjeruje da je u visokoj koncentraciji smješteno i u Sjevernoj Koreji.

- Iza Kim Jong-una definitivno je Sotona, u Sjevernoj Koreji zabranjene su religije i tamo samo postoji idolopoklonstvo vođe koji je zamijenio Boga - objašnjava Antonio Mattatelli.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • BavariaGreen 21.09.2017.

    Samo ćemo ti reći ako se ne desi čuvaj se nas Hrvata što vi budale,plašite ljude,tornado u Americi se desio i formiro radi njihovih raketnih pokusa Elektrana i da ne pričam dalje hvala a vi 24 sata pišite nešto pametno Marihuana nije legalizirana kod nas još

  • Big_Daddy 👊😎 20.09.2017.

    Zanimljivo mi je kako su dežurni komentatori licemjerni da nemogu bit gore. Kad je sve bjesnilo u Americi onda su na sva zvona svi u glas neka Ameri su zaslužili Ameri ovo Ameri ono a kad je kod nas nekaj onda je to katastrofa za poludjeti. A možda upravo neki tamo Ameri čitaju stanje kod nas pa isto tako vračaju. Glavno da se svi čude ko pura glisti kakve se sve nepogode dešavaju a pritom se ne zapitaju kakvi smo mi ljudi postali da nam je sve ovo još i dobro kako smo zaslužili da bude....................

  • istraživač40 19.09.2017.

    barem ne prognozira datum i to mu je pametno.potresi i druge nedaće uvećavaju učestalost s vremenom.no Isus je rekao u Matej 24,14:"I propovijedat će se ovo evanđelje Kraljevstva po svem svijetu za svjedočanstvo svim narodima. Tada će doći svršetak.to je zadnji znak.koje je to evanđelje?u Otkrivenju 14,6 piše:I vidjeh drugoga anđela gdje leti posred neba, koji je imao da propovijeda vječno evanđelje onima, koji stanuju na zemlji, i svakome narodu i plemenu i jeziku i puku.to vam je to o čemu se govori u Matej 24,14 i anđel predstavlja glasnike koji objavljuju vjest:dalje u Otkrivenju kaže:14,7,I govoraše velikim glasom: "Bojte se Boga i dajte mu slavu, jer dođe čas suda njegova, i poklonite se onome, koji je stvorio nebo i zemlju,more i izvore vodene.I drugi anđeo za njim ide govoreći: "Pade, pade Babilon veliki, koji je žestokim vinom bluda svojega napajao sve narode."I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikim: "Ako se tko pokloni zvijeri i slici njezinoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,I on će piti od vina gnjeva Božjega, koje je nepomiješano utočeno u čašu gnjeva njegova, i bit će mučen ognjem i sumporom pred anđelima svetim i pred Janjetom.Ovdje je strpljivost svetih, koji drže zapovijedi Božje i vjeru Isusovu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare