Viral

Komentari 112

'Poplave i uragani su znakovi skorašnje biblijske apokalipse'

'Poplave i uragani su znakovi skorašnje biblijske apokalipse'

Poznati talijanski egzorcist često daje izjave u javnosti s upozorenjima o prisutnosti vraga. Poznat je po tome što vjeruje da vrag djeluje i opsjeda ljude na internetu...

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve prirodne katastrofe kao što su uragani i potresi znak su da se bliži kraj svijeta. Neće to biti doslovan kraj svijeta, ali ovog svijeta kakvog sada poznajemo hoće, kazao je u svom najnovijem predviđanju poznati talijanski egzorcist don Antonio Mattatelli. 

- Prirodni fenomeni tako iznenadni i snažni znak su da se ne smijemo pouzdati u budućnost i da smo došli pred sam kraj jedne ere - objašnjava Mattateli.

Inače, ovaj razvikani talijanski egzorcist redovno daje izjave u javnosti s upozorenjima o prisutnosti vraga. Vjeruje da je Sotona prisutan na internetu te da može opsjedati ljude i online, piše Mirror.

Mattatelli je svoju zadnju izjavu dao nakon što se Italija priključila velikom broju država koje su u kratkom razdoblju pogodile vremenske nepogode.

POGLEDAJTE VIDEO:

Talijanske su gradove pogodile velike kiše, a u teškim poplavama koje su uslijedile umrlo je osmero ljudi. U istom je tjednu Italiju pogodio i snažniji potres.

Poznati egzorcist nerijetko komentira i geopolitičku situaciju u svijetu. Osim što misli da Zlo djeluje po internetu, vjeruje da je u visokoj koncentraciji smješteno i u Sjevernoj Koreji.

- Iza Kim Jong-una definitivno je Sotona, u Sjevernoj Koreji zabranjene su religije i tamo samo postoji idolopoklonstvo vođe koji je zamijenio Boga - objašnjava Antonio Mattatelli.