To je to što me zanima!

Pozvana na razgovor za posao nakon što je odbila odbijenicu!

Svi mi znamo onu staru narodnu lijenih koji žive na grbači drugih - oni kao 'traže posao, ali mole Boga da ga ne nađu'... No, to nije bio slučaj kod ove tinejdžerice iz Sydneya
Vidi originalni članak

Jessica Irving (18) iz australskog Sydneya nije prihvaćala generičku odbijenicu za posao, a ono što je kasnije napravila, priskrbilo joj je i slavu i razgovor za posao u tvrtki koja ju je prvotno odbila.

Tinejdžerica se javila za poziciju pomoćnika maloprodaje u lokalnom supermarketu prošli tjedan, no nije prošla prvi krug.

Od njemačkog lanca Aldi dobila je generički e-mail u kojem je pisalo, kao što mnogi koji su tražili posao već znaju - da bi ipak, unatoč tome što ovaj put nije upala, voljeli zadržati njene podatke za buduća razmatranja o zaposlenju.

Bila je razočarana, no nije odustajala te je u novom mailu Aldiju istaknula svoje prednosti za taj posao i napisala kako odbija njihovo odbijanje.

- Moja je prijava odbijena, a sada će već biti godina dana kako tražim posao, no bez uspjeha. Smatram da su moje sposobnosti u skladu s traženim poslom u vašoj prodavaonici, ponosna sam na svoje impresivne prodajne vještine - napisala je Jessica u mailu.

Na kraju poruke im se zahvalila što su joj dopustili da bude dio njihovog tima te kako ih neće iznevjeriti.

- Vidimo se u ponedjeljak u mojoj smjeni od 9 do 5 - poručila je za kraj.

Trud joj se isplatio jer je ubrzo pozvana na grupni intervju, a nakon što su iz tvrtke zahvalili Jessici jer je ponovno poslala prijavu, primila je još jedan mail s molbom da dođe na razgovor s menadžerom za zapošljavanje.

- Ne mogu vjerovati da je ovo upalilo - napisala je svojoj objavi na Facebooku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 10.09.2019.

    jel se mogu ja prijavit za precjednika od rvacke ?

  • Zmaj88 06.09.2019.

    Super, čestitam. Ona je barem zadovoljna. Ja kad sam bio na prvom razgovoru za posao, nisu mi se svidjeli pa sam im poručio da me ni ne zovu zbog posla. Ali bili su uporni, pa su me pozvali i na drugi razgovor gdje sam ih fino odj.....

  • 06.09.2019.

    Po zavrsetku faxa moja kci isla je na razgovor za posao kod istog poslodavca 4 puta...bili su tu uvjet da mora nosit odjelo-kostim, prvi mjesec bez prijave, sluzbena putovanja bez pogovora dohodak ne adekvatan i svasta nesta...peti put je dosla i rekla da ne pristaje na nista i postavila svoje uvjete koji su prihvaceni i iduci dan je pocela radit uz obrazlozenje; kako bi se borila za firmu ako ne zna za sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare