Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
54 komentara

Pozvana na razgovor za posao nakon što je odbila odbijenicu!

Svi mi znamo onu staru narodnu lijenih koji žive na grbači drugih - oni kao 'traže posao, ali mole Boga da ga ne nađu'... No, to nije bio slučaj kod ove tinejdžerice iz Sydneya

Foto: Jessica Irving (Facebook)
54 komentara

Jessica Irving (18) iz australskog Sydneya nije prihvaćala generičku odbijenicu za posao, a ono što je kasnije napravila, priskrbilo joj je i slavu i razgovor za posao u tvrtki koja ju je prvotno odbila.

Tinejdžerica se javila za poziciju pomoćnika maloprodaje u lokalnom supermarketu prošli tjedan, no nije prošla prvi krug.

Od njemačkog lanca Aldi dobila je generički e-mail u kojem je pisalo, kao što mnogi koji su tražili posao već znaju - da bi ipak, unatoč tome što ovaj put nije upala, voljeli zadržati njene podatke za buduća razmatranja o zaposlenju.

Bila je razočarana, no nije odustajala te je u novom mailu Aldiju istaknula svoje prednosti za taj posao i napisala kako odbija njihovo odbijanje.

- Moja je prijava odbijena, a sada će već biti godina dana kako tražim posao, no bez uspjeha. Smatram da su moje sposobnosti u skladu s traženim poslom u vašoj prodavaonici, ponosna sam na svoje impresivne prodajne vještine - napisala je Jessica u mailu.

Na kraju poruke im se zahvalila što su joj dopustili da bude dio njihovog tima te kako ih neće iznevjeriti.

- Vidimo se u ponedjeljak u mojoj smjeni od 9 do 5 - poručila je za kraj.

Trud joj se isplatio jer je ubrzo pozvana na grupni intervju, a nakon što su iz tvrtke zahvalili Jessici jer je ponovno poslala prijavu, primila je još jedan mail s molbom da dođe na razgovor s menadžerom za zapošljavanje.

- Ne mogu vjerovati da je ovo upalilo - napisala je svojoj objavi na Facebooku.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message