To je to što me zanima!

Sad joj je žao što se tetovirala: Iz oka joj curi ljubičasta tinta

Catt Gallinger (24) predlaže svima da dobro provjere tattoo majstora i da se raspitaju kod njegovih klijenata. Oko je htjela tetovirati kako bi se bolje osjećala u svojoj koži
Vidi originalni članak

POGLEDAJ VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Catt Gallinger (24), manekenka iz Kanade, htjela je tetovirati oko. No to je nazvala ogromnom greškom nakon što joj je tetovaža doslovno počela curiti iz oka. Otišla je kod liječnika no stanje joj se još pogoršalo.

Tinta joj se počela zgrušavati u oku. Sada su joj liječnici rekli da joj je oko zauvijek oštećeno i da će možda ostati bez njega, piše The Sun. Gallinger je fotografije objavila na Facebooku i rekla da je u bolnicu otišla prošli mjesec gdje su joj liječnici dali antibiotike i poslali ju kući. No ubrzo nakon toga oko joj je počelo oticati. Tada su joj dali kapi, ali nakon tri tjedna ljubičasta tetovaža se počela zgrušavati i mutiti joj vid. Catt je rekla da je dosad dala stotine dolara za liječenje te da je njezina karijera trenutno na čekanju. Sada savjetuje drugima da najprije dobro provjere tattoo majstora i razgovaraju s njegovim klijentima. Na pitanje zašto je htjela tetovirati oko, Catt kaže:
- Htjela sam se osjećati bolje u svojem tijelu. 


Liječnici misle kako se Catt oko upalilo zbog veličine igle, dubine, ali i količine tinte. Moguće je i da oprema koja je korištena nije bila propisno sterilizirana. 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • MarioMihaljević 01.10.2017.

    Nema se tu šta reći..

  • budalajlama 29.09.2017.

    Bilo bi joj zdravije, iako u početku dosta bolnije, da si je dala nabiti šljivu na oko. S vremenom bi prošlo, a ako joj se svidi, ponovi postupak.

  • arow 29.09.2017.

    Krava

Komentiraj...
Vidi sve komentare