To je to što me zanima!

Serijski bakoljubac: Hodam s njih nekoliko, najstarija ima 91

Kyle Jones (31), koji je nevinost izgubio kada je imao 18 godina s damom od 50, je otkrio da ga mnogo toga na starijima privlači. Zrelost, bore, pa čak i obješene grudi
Vidi originalni članak

Kyle Jones (31), mladić iz Pittsburgha kojeg smo predstavili početkom svibnja zbog njegove neobične veze sa šezdeset godina starijom ženom , otkrio je u međuvremenu da prabaka Marjorie McCool (91) nije jedina gospođa u godinama s kojom hoda.

Naime, za starijim je ženama toliko lud da ih istovremeno ljubi nekoliko, s tim da je McCool ipak najstarija u konkurenciji.

Pod nama su pucali kreveti...

- Netko voli plavuše, netko brinete, netko druge muškarce, a ja starije žene - kazao je Jones, koji je otkrio da svoje partnerice uglavnom nalazi na internetskim stranicama za spojeve.

Marjorie McCool je upoznao 2009. godine u knjižari, te se od tada s njom nalazi u vezi u kojoj seksa ne nedostaje, baš naprotiv.

- Fizička strana naše veze je fantastična. Zadivljena sam samom sobom, ali i njime. Ne postoji ništa bolje na ovome svijetu od te strane našeg odnosa - izjavila je McCool, koja temperaturu u krevetu uredno podiže seksi donjim rubljem.

Govori mi da sam najbolja

McCool je priznala i to da je u početku bila ljubomorna na ostale gospođe s kojima se Jones viđa, ali i napomenula da bi je uvijek kupio tvrdnjom da je ona najbolja.

- Navikao sam na brojne kritike, odnosno na otpužbe da sa starijim gospođama hodam kako bih se dokopao nasljedstva. No, sve to nema veze s istinom jer sam tijekom svih ovih godina hodao i s onima koje su bile imućne, ali i onima bez novca.

Privlačne su mi obješene grudi

- Hodam s njima jer to volim, odnosno jer i one to vole. Obožavam njihove vratove i bore. Njihove obješene grudi meni su privlačne - istaknuo je junak priče, koji je svjestan da su njegove veze vremenski ograničene jer se protiv prirode ne može.

Toga je svjesna i njegova majka, Cecilia Jones Clark (50), koja je isprva mislila da je to kroz što prolazi njezin sin samo faza, pa se s vremenom ipak priviknula.

- Vršnjakinje mu nikada nisu bile zanimljive. Još kao mladić mi je objasnio da s njima ne može razgovarati kao sa starijim gospođama, odnosno da mu nisu interesantne jer su nezrele - otkrila je Jones, čiji je sin izgubio nevinost kada je imao 18 godina s pedesetogodišnjakinjom.

Idi na 24sata

Komentari 217

  • AntoOpačak 16.06.2014.

    koliko košta ta vrsta ljubavi,

  • Žir3 15.06.2014.

    49-ta i 50-ta sekunda, samo ću to reći!

  • mitary 09.06.2014.

    Rasteži ranko moj to je ko guma.ahhahaaaaa:-) :-) :-) :-) :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare