To je to što me zanima!

Tobogan kakav još niste vidjeli: Ekipa se spušta po automobilu

Skupina prijatelja se zaputila automobilom na kupanje u rijeci, a onda im je na pamet pala ideja da "od auta naprave tobogan", a jesu li uspjeli i kako im je išlo pogledajte u video snimci...
Vidi originalni članak

Grupa avanturista u Rusiji odlučila se zabaviti tijekom kupanja na rijeci pa su od automobila napravili tobogan, prenosi Mirror.

Ideja je jednostavna: "parkirati automobil što bliže vodi u nagnutom položaju, skinuti se u odjeću za kupanje, popeti se na krov i otklizati u rijeku. Naravno, pod uvjetom da je voda dovoljno duboka da se ne ozlijedite." Ne bi svi bili oduševljeni idejom da se njihov automobil koristi za takvo nešto, ali ekipa sa videa izgleda nije imala ništa protiv.

Ova bizarna snimka je snimljena u Volgogradu u Rusiji i postavljena na stranicu LiveLeak, a nije trebalo puno da postane viralna i da se počne munjevito širiti po društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pokraoSamRHiVolimHDZ 22.07.2016.

    Ovo staro smeće od porschea barem za nešto da posluži hahaha

  • ValentinaST 22.07.2016.

    Ljudi dajte naučite koristiti mobitel. Snima se vodoravno, a ne okomito. Ili vi TV imate okomito? Još jedan dokaz da mozak i mobitel ne dolaze u istom paketu.

  • jim_clark 21.07.2016.

    Otkrili bosanci Rusiju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare