To je to što me zanima!

'Trošio sam lijek za bolove i od njega postao - homoseksualac'

Britanac Scott Purdy (23) je bio s djevojkom u vezi šest mjeseci no onda je počeo piti lijek i kaže da su mu muškarci postali privlačni. Nema ništa protiv toga i već je dogovorio spoj
Vidi originalni članak

Scott Purdy (23) iz Lincolnshirea u Velikoj Britaniji tvrdi da ga je lijek Lyrica (pregabalin) pretvorio u homoseksualca. Tvrdi da je izgubio interes za žene i da ga sad interesiraju muškarci.

Scott je lijek počeo piti nakon što je slomio stopalo. Odjednom je počeo osjećati da mu djevojka s kojom je bio šest mjeseci više nije privlačna. No nisu mu bile privlačne niti druge žene. Prestao je piti lijek na nekoliko tjedana i privlačnost prema muškarcima je nestala.

S djevojkom je ipak prekinuo i počeo je opet piti lijek jer je, kaže, bio sretan zbog svoje seksualnosti i imao je osjećaj slobode.  

- Odjednom sam želio muškarce. Bio sam s djevojkom šest mjeseci. Nikada me prije nisu interesirali muškarci. No nekoliko tjedana nakon što sam počeo piti lijek sve se preokrenulo i djevojka mi više nije bila atraktivna. Znala je da pijem lijek i rekao sam joj da ne znam što mi se zapravo dogodilo, ali da odjednom volim muškarce i da ne mogu biti više s njom. Razumjela me koliko je mogla - kaže Scott.

Prvo su mu prepisali Codeine, ali je morao početi piti pregabalin u siječnju jer je imao nuspojave.  

- Da sam znao da će me lijek pretvoriti u homoseksualca ne bih ga pio, ali sada sam sretan i nisam ljut što se to dogodilo. Preko društvenih mreža sam upoznao dečka i jedva čekam da ga vidim - kaže Scott.

Pregabalin je lijek koji se koristi protiv bolova, anksioznosti i epilepsije. Iako ima potencijalne nuspojave, promjena seksualne orijentacije nije jedna od njih i niti jedan takav slučaj nije zabilježen.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • draženčiješi 22.04.2018.

    o čemu vi to lupetate

  • hvala bogu što sam ateist 20.04.2018.

    evo ja od prije par dana pijem nekakve male plave protiv alergije na pelud samo 5mg/24h - u apoteci u kojoj sam ih kupio sreo sam susjedu iz drugog ulaza rekla mi je da je i ona alergična i upitala me bili joj dao jednu od mojih tabletica i upitala me za broj mobitela da mi može kazati dali joj je tabletica pomogla - u razgovoru mi je spomenula da joj je muž prije dva tjedna otišao na brod i da se vraća u kolovozu - ona me od našeg slučajnog susreta u apoteci svakodnevno nešto poslije devet ujutro zove na kavu - jučer sam pozvonio no nije mi otvorila već doviknula iz kupaonice da je otvoreno i da slobodno uđem, da suši kosu da je kava na stolu i da se osjećam kao kod svoje kuće i da će mi se ona u tren pridružiti - nakon par minuta mi se pridružila još uvijek vlažne kose zamotana u veliki svjetlosivi ručnik, sjela i posegnula za žličicom koja je pala na pod - nagnula se i ispružila ruku da je dohvati, no kako se nagnula raširila je noge i nehotice mi jasno pokazala više nego je htjela - dohvatila je žličicu uspravila se i rekla kako je baš nespretna i počela mješati kavu - dio tijela nad kojim baš i nemam punu kontrolu na viđeni prizor mi je vidljivo nabrekao, primjetio sam da joj pogled sve češće bježi u tom smjeru - kavu sam popio u jednom gutljaju i otišao - zanima me radi li se kod nje o kofeinskoj ovisnosti, o neželjenom efektu tabletice koju sam joj dao ili o nečem trečem - što da radim -dali da ja nju pozovem na kavu i možda nekakve kolaće ...

  • pimpekpeka 20.04.2018.

    e moj genije, od tableta postao homić? možda mpostaneš i milijunaš ako igraš loto :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare