To je to što me zanima!

Ubio, promijenio spol, sad traži da ga zatvor tretira kao bebu: Hanibal Junior šokirao Britaniju

Daniel Eastwood osuđen je na doživotni zatvor, u međuvremenu je, uz odobrenje države, krenuo kroz proces promjene spola i trenutačno je u ženskom zatvoru. Ali sad kaže da više nije žena, već da je beba...
Vidi originalni članak

Daniel Eastwood, tad 18-godišnjak, početkom 2000-ih godina završio je u maloljetničkom zatvoru zbog opasne vožnje. Ništa pretjerano strašno. Bilo je tu i drugih prekršaja, ali svi su bili 'sitni'. Dobio je nešto zatvorske kazne, a onda je, samo iz njemu poznatih razloga, mjesec dana prije nego što je trebao biti pušten, ubio svojeg cimera. Ugušio ga je vezicama s tenisica, a scene koje su zatekli čuvari bile su toliko šokantne da je brzo zaradio nadimak 'Hanibal Lecter Junior', piše Metro.

Zbog ovog ubojstva određen mu je doživotni zatvor 2004. godine, s mogućnošću pomilovanja nakon 15 godina, ali on je i dalje iza rešetaka. Zapravo, ona. Uz blagoslov države, on je 2016. godine odlučio promijeniti svoj spol

- Nakon razgovora sa psihijatrima shvatila sam da nisam gej muškarac, već žena u tijelu muškarca - rekao je Daniel, koji si je nadjenuo ime Sophie. S tretmanom je počeo, ili počela, kako vam draže, tamo 2016. godine. Pije tablete koje blokiraju muške hormone, a 2018. godine čak mu/joj je odobren premještaj u ženski zatvor.

To je, očekivano, naljutilo dio javnosti koji smatra da zatvorenicima ne bi trebali udovoljavati u takvim željama. Tad je Sophie izazvala reakciju samo kod dijela javnosti, ali zbog njezine najnovije želje, Britanci su šokirani i bijesni.

- Traži od zatvora da se prema njoj ponaša kao prema malom djetetu, tj. bebi. Zahtjeva pelene, traži da je čuvari vode za ruku kad mora ići negdje. Jede samo kašice.. - rekao je za britanske medije izvor iz zatvora.

I nevjerojatno, želja bi joj mogla biti ispunjena.

- Dobila je lutku bebe i trenutačno zatvor razmišlja što i kako dalje. Zbog faktora ljudskih prava zatvorska uprava mora razmotriti ovaj zahtjev ozbiljno. Sophie je izuzetno kompleksna osoba, čak i inteligenta, ali ne znam radi li ovo kako bi privukla pažnju na sebe ili zaista vjeruje da je beba - govori izvor.

Sophie (36) zadnjih godina bijesna je na sustav. Tvrdi da je diskriminiraju i da bi, da je ostala muškarac, bila puštena nakon odsluženja 15 godina kazne. U svemu vidi veliku urotu i smatra kako joj je napravljena ogromna nepravda. Iz zatvora su kratko poručili kako ova zatvorenica stalno izaziva probleme i ne pokazuje nikakve znakove napretka te da bi trebala ostati 'pod ključem'.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • x00x 11.04.2022.

    Trebao je reći da se deklarira kao nevin i da ga prema tome i tretiraju

  • 11.04.2022.

    Dajte vi njemu čaj ili kašicu s novičokom pa nek bude što hoče.

  • Link2 11.04.2022.

    Treba ga pretvoriti u fetus i stavit u staklenku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare