Obavijesti

Viral

Komentari 33

Ubio, promijenio spol, sad traži da ga zatvor tretira kao bebu: Hanibal Junior šokirao Britaniju

Ubio, promijenio spol, sad traži da ga zatvor tretira kao bebu:  Hanibal Junior šokirao Britaniju

Daniel Eastwood osuđen je na doživotni zatvor, u međuvremenu je, uz odobrenje države, krenuo kroz proces promjene spola i trenutačno je u ženskom zatvoru. Ali sad kaže da više nije žena, već da je beba...

VIDEO

Daniel Eastwood, tad 18-godišnjak, početkom 2000-ih godina završio je u maloljetničkom zatvoru zbog opasne vožnje. Ništa pretjerano strašno. Bilo je tu i drugih prekršaja, ali svi su bili 'sitni'. Dobio je nešto zatvorske kazne, a onda je, samo iz njemu poznatih razloga, mjesec dana prije nego što je trebao biti pušten, ubio svojeg cimera. Ugušio ga je vezicama s tenisica, a scene koje su zatekli čuvari bile su toliko šokantne da je brzo zaradio nadimak 'Hanibal Lecter Junior', piše Metro.

Zbog ovog ubojstva određen mu je doživotni zatvor 2004. godine, s mogućnošću pomilovanja nakon 15 godina, ali on je i dalje iza rešetaka. Zapravo, ona. Uz blagoslov države, on je 2016. godine odlučio promijeniti svoj spol

- Nakon razgovora sa psihijatrima shvatila sam da nisam gej muškarac, već žena u tijelu muškarca - rekao je Daniel, koji si je nadjenuo ime Sophie. S tretmanom je počeo, ili počela, kako vam draže, tamo 2016. godine. Pije tablete koje blokiraju muške hormone, a 2018. godine čak mu/joj je odobren premještaj u ženski zatvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To je, očekivano, naljutilo dio javnosti koji smatra da zatvorenicima ne bi trebali udovoljavati u takvim željama. Tad je Sophie izazvala reakciju samo kod dijela javnosti, ali zbog njezine najnovije želje, Britanci su šokirani i bijesni.

- Traži od zatvora da se prema njoj ponaša kao prema malom djetetu, tj. bebi. Zahtjeva pelene, traži da je čuvari vode za ruku kad mora ići negdje. Jede samo kašice.. - rekao je za britanske medije izvor iz zatvora.

I nevjerojatno, želja bi joj mogla biti ispunjena.

- Dobila je lutku bebe i trenutačno zatvor razmišlja što i kako dalje. Zbog faktora ljudskih prava zatvorska uprava mora razmotriti ovaj zahtjev ozbiljno. Sophie je izuzetno kompleksna osoba, čak i inteligenta, ali ne znam radi li ovo kako bi privukla pažnju na sebe ili zaista vjeruje da je beba - govori izvor.

Sophie (36) zadnjih godina bijesna je na sustav. Tvrdi da je diskriminiraju i da bi, da je ostala muškarac, bila puštena nakon odsluženja 15 godina kazne. U svemu vidi veliku urotu i smatra kako joj je napravljena ogromna nepravda. Iz zatvora su kratko poručili kako ova zatvorenica stalno izaziva probleme i ne pokazuje nikakve znakove napretka te da bi trebala ostati 'pod ključem'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...