To je to što me zanima!

Udomite nas! I mi ćemo jednog dana biti heroji koji spašavaju!

Zovu se Noć i Dan. Tamni su i pametni baš poput slavnog Djanga, koji je prošlog tjedna herojski tragao za ljudima pod ruševinama nakon potresa u Albaniji. I oni su, poput Djanga, nađeni u šumi, a sad traže novi dom
Vidi originalni članak

Django i njegov brat Woody pronađeni su u šumi. Njihove malene živote spasio je Igor Goreta sa svojom sestrom i sadašnjom ženom. Woody je, uz pomoć udruge Indigo, udomljen u drugu obitelj, a Django je ostao s Igorom i nastavio mu uljepšavati svaki dan. No osim društva, Django se pokazao i više nego sposobnim za puno veće stvari.

POVRATAK DJANGA Pronašli ga u šumi, a sada je u Albaniji pokazao što sve zna

Prošlog je tjedna sudjelovao u akciji spašavanja nakon potresa u Albaniji. Igor je stoga odlučio pomoći Udruzi za zaštitu i dobrobit životinja Indigo da udome i Djangove male 'klonove'. 


Oni se zovu Noć i Dan, pronađeni su na smetlištu, a od tragične sudbine spasile su ih volonterke udruge Indigo. Njihov zaigrani duh, želja da napokon upoznaju svoje ljude i znatiželjne oči neće vas ostaviti ravnodušnima, a ne bi ni trebali jer vas ipak zovu i mole da ih primite u svoj dom. Noć i Dan su stari otprilike sedam tjedana i potpuno su zdravi.  

Zato, proširite glas o Noći i Danu kako bismo im zajedno pronašli dom i kako bi svijet bio bogatiji za još heroja poput Djanga ili se javite za udomljavanje na udruga.indigo@gmail.com ili 095/9105562

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BlackRaven 12.12.2019.

    Nema vjernijeg i boljeg prijatelja od psa.

  • mily 06.12.2019.

    Ne kupujte pse i mačke, udomite ih, puni su ih azili. I ova dva slatkića neka što prije nađu dom!

  • 06.12.2019.

    mrvice male preslatke

Komentiraj...
Vidi sve komentare