To je to što me zanima!

Za vikend stiže hladna fronta, u Alpama očekuju metar snijega!

IstraMet u istoj prognozi najavljuje kako će u gorju još više zahladiti, tamo bi, prema njihovim trenutnim prognostičkim modelima, početkom novog tjedna, moglo čak i zasniježiti
Vidi originalni članak

Uz čestu i obilniju kišu, jak vjetar i zahladnjenje kraj će tjedna izgledati kao prava jesen, a onaj koji zaziva bablje ljeto, vjerojatno će nakon ove informacije biti potresen.

U četvrtak se na kopnu prolazno smanjuje vjerojatnost kiše, pa možemo reći da nema straha od poplava i već se - lakše se diše. U petak bi moglo padati u planinama, a obilnije u dalmatinskim daljinama.

'ALTERNATIVNA' PROGNOZA Danas počinje jesen, a grad još nije okićen novogodišnjom rasvjetom, zna li se zašto?

Temperatura do petka bez veće promjene, tako da imajte duge rukave pripremljene. U subotu oblačnije i kišovitije. Zapuhat će sjeverni vjetar, osjetit ćete ga i na kilometar.

I na Jadranu se u petak i subotu vrijeme pogoršava, ljeto za one na godišnjem se, nažalost, stišava. Kiša i pljuskovi s grmljavinom bit će česti, no ne dajte se omesti. U subotu će okrenuti na jugozapadnjak pri čemu će i temperatura početi padati da možete oko hladnoće se jedni drugima jadati. 

'ALTERNATIVNA' PROGNOZA Vakula zna kakav će biti rujan: Na jugu i do 34 stupnja, negdje i tuče. Sviramo li kraj ovom ljetu?

IstraMet u istoj prognozi najavljuje kako će u gorju još više zahladiti, tamo bi, prema njihovim trenutnim prognostičkim modelima, početkom novog tjedna, moglo čak i zasniježiti.

Temperature zraka u kratkom roku snizit će se i do 10 °C ispod prosječnih za doba godine. 

Najavljuju kako se do metar snijega očekuje u višim predjelima Alpi, i eto, samo tako - još jedno zbogom ljetu u Europi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • OšKavu 23.09.2020.

    Ovi ne mogu pogoditi prognozu za Zagreb, sad su oni našli prognozirati za Alpe hahahahahahaah

  • exclamation mark 23.09.2020.

    Ja volim kad se godišnja doba normalno izmjenjuju. Dosta mi je već ove ljetno-proljetne kombinacije bez zime i jeseni 🥺

  • Volim-piti-i ljubiti 23.09.2020.

    Bas volim jesen i kisu😍🍂

Komentiraj...
Vidi sve komentare