To je to što me zanima!

Amerikanka šokirala svog dečka Britanca: 'Kako to radiš čaj???'

Britanci su vrlo osjetljivi kada je riječ o čaju, a jedna žena užasnula je sve kada je u videu pokazala kako svom dečku Britancu Paulu priprema vruću šalicu čaja na 'američki način'
Vidi originalni članak

To nije šalica čaja! Amerikanka je užasnula dečka, koji je inače Britanac, stavljajući vrećicu čaja u hladnu vodu dolijevajući mlijeko i zagrijavajući je u mikrovalnoj pećnici. Alex Murphy, Amerikanka koja živi u Londonu, snimila je sebe kako priprema šalicu čaja, dok je njezin dečko Paul Klein ostao u šoku i rekao da je odvratno to što radi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video je prikupio 10 milijuna pregleda na TikToku i 1,5 milijuna lajkova. Kao što je općepoznato - Britanci su vrlo posebni u pogledu svog čaja, a jedna žena postala je viralna nakon što je izbjegla kuhalo koristeći hladnu vodu iz slavine i mikrovalnu pećnicu. Alex je snimila video kako svom dečku Paulu priprema vruću šalicu čaja na 'američki način'.

HTJELA JE BITI ZABAVNA MAMA Htjela sam biti zabavna mama i kupila sam sinu 'perive' pastele - pogledajte mi kupaonicu sad!

No njezina metoda, koja je uključivala korištenje mikrovalne pećnice, a ne kuhala za vodu, užasnula je Britance nakon što je objavila snimak na TikToku. Dečko nije bio impresioniran i na kraju je prevrnuo sadržaj šalice na pod. Ona dodaje hladnu vodu iz slavine u šalicu s vrećicom čaja unutra, potom u nju ulijeva mlijeko i šećer, a zatim je stavlja u mikrovalnu pećnicu da se zagrije. Kada se zagrijala, vadi vrećicu, promiješa čaj i daje ju Paulu.

@almurph18

Making my British boyfriend a cup of tea the American way 😂😂😂

♬ original sound - almurph18

Nakon što je otpio gutljaj, odbojno, i u šoku gleda u šalicu, pitajući 'Što je ovo? Ovo je odvratno. Oprostite, ne želim biti nepristojan, ali to nije šalica čaja'. Ostaje iznenađen kada otkriva da je čaj pripremljen u mikrovalnoj pećnici i baca šalicu na tlo.

LJUBAV NE PITA 'Zaljubila sam se u beskućnika: Sad smo zaručeni, imamo djecu'

- To je bio prikladan odgovor. Tako se ne radi čaj - komentirala je jedna osoba. 

- Bilo je tako bolno gledati kako radiš taj čaj. Bacanje šalice je opravdano - dodala je druga osoba. 'Kad je koristila vodu iz slavine, vrištao sam', dodao je netko. Unatoč kontroverzi, Alex inzistira da je to način na koji su je učili kuhati čaj i nada se da će joj britanska javnost oprostiti.

- Odrasla sam praveći čaj ovako - objasnila je Alex i dodala kako je Paul taj koji obično kuha čaj.

IZGLEDAJU KAO SESTRE Mama (35) objavila video sa kćeri (15) - nitko ne može prepoznati koja je koja, a vi?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • specijalka 13.05.2022.

    Sve za lajk.

  • pedic 13.05.2022.

    I onda je opravdano bacio šalicu na pod, a ona ju je počistila????

Komentiraj...
Vidi sve komentare